Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

parkeren parijs

Vraag gesteld door llmjaspers op 11 augustus 2017

waar kan ik mijn auto het beste parkeren als ik in parijs verblijf voor 5 dagen - ik verblijf aan de Rue des Ecoles - mag buiten de stad zodat ik met de metro de stad in kan - weet u een geschikte locatie voor mij?

Antwoord van Marika

Antwoord van Marika

ANWB Expert

U vraagt zich af waar u het beste kunt parkeren in Frankrijk.

Wij geven advies over mobiliteit, recreatie en toerisme. Helaas geven wij over het door u gevraagde geen advies.***

Reactie van Chris Hottentot:

Ik heb een zelfde soort vraag. Ik wil deze zomer naar Disneyland Parijs en wij overwegen om nog een of twee dagen Parijs te bekijken. Ik zoek eigenlijk een P+R locatie waar ik mijn auto kan parkeren om vervolgens met de RER Parijs te bezoeken. De ANWB geeft aan geen advies te geven hierover, maar wellicht zijn er leden die goede ideeën hebben? Ik hoor ze graag.***

Reactie van llmjaspers:

Ik heb de auto bij het hotel kunnen parkeren. Dit was uiteindelijk toch de voordeligste en makkelijkste optie. Je moet natuurlijk wel in de drukke binnenstad rijden maar voor mij was dit 's avonds laat en zondagochtend, twee vrij rustige momenten. Ik vind het wel jammer dat er inderdaad geen beter alternatief was.
Bij Bois de Boulogne stonden wel veel auto's geparkeerd, maar er waren dubieuze berichten hierover, dus dat durfde ik toch niet aan.