Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Waarde caravan Adria Optima 4256TE, type 360TLE?

Vraag gesteld door Opperbest op 9 maart 2018

Geachte heer, mevrouw,

Ik heb een caravan, een Adria Optima 4256TE, type 360TLE. Het bouwjaar is 1995. De caravan is in redelijk goede staat, heeft onbeschadigde stoffen bekleding, die wel flets is geworden. Een cassettetoilet en een kachel zijn aanwezig in de caravan. De caravan heeft een eindkeuken. In 2010 is er een nieuwe voortent bijgekocht, die nog in goede staat is, maar al wel een keer geplakt. Deze caravan en voortent wil ik eventueel verkopen, maar met behulp van de koerslijst op het internet kon ik geen prijs vaststellen, aangezien er alleen caravans met een bouwjaar vanaf 2002 worden behandeld. Zou u alstublieft kunnen aangeven wat redelijke prijzen zijn met betrekking tot particuliere en inruilverkoop van deze caravan?

Met vriendelijke groeten,

S.T. Terpstra

Antwoord van Frank

Antwoord van Frank

ANWB Expert

Aangezien de Adria Optima 360 TLE (tot en met 1994 gebouwd) al lang niet meer in de koerslijst voorkomt kunnen wij geen bedrag noemen. Wij beschikken niet over andere naslagwerken waarmee we dit wel zouden kunnen.

De caravan had destijds een nieuwprijs van € 7.260 en is grotendeels afgeschreven. Maar misschien krijgt u er nog een bedrag voor waar u tevreden mee bent.