Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Goede zaak voor onderhoud camper buurt Breda

Vraag gesteld door op 2 december 2020

We hebben een Hymercamp bouwjaar 1988. Uiteraard nu en dan wat mankementjes naast het gewone onderhoud. Waar kunnen we goed terecht voor onderhoud? Vooral voor woongedeelte, maar combinatie met autogedeelte als dat mogelijk is.
Nu zijn o.a. aan de orde: vochtige plek (al zacht) in de wand bij bevestigingspunt fietsenrek, rubberstrips buitenkant deels laten vervangen, gasleidingencontrole en vervangen ringen gaspitten, mogelijk een nieuw achterraam (maar dat zal wel te duur zijn).
Autogedeelte: roest bumper weg laten werken, grote beurt, APK.

Antwoord van Mickel

Antwoord van Mickel

ANWB Expert

U bent op zoek naar een goede garage voor onderhoud en reparatie aan uw Hymercamp uit 1988.

Er zijn in Nederland ontzettend veel bedrijven die caravan en camper gerelateerde werkzaamheden uitvoeren waaronder ook schadeherstel en onderhoud. Helaas beschikken we niet over een database waar we op basis van onafhankelijke beoordelingen u een betrouwbaar adres kunnen aanbevelen.

Over het algemeen is een bij de Bovag aangesloten bedrijf wel een veilige keuze. Er behoort gewerkt te worden volgens vooraf bepaalde procedures en in geval van een geschil heeft u de mogelijkheid dat via een onafhankelijke geschillencommissie voor te leggen.

Aangezien u vooral problemen lijkt te hebben met problemen aan de opbouw, is het misschien verstandig te kiezen voor een bedrijf wat ervaring heeft met schadeherstel aan caravans en campers.

Via de Bovag website heeft u de mogelijkheid om op zoek te gaan naar aangesloten bedrijven met bijvoorbeeld een specialiteit in campers of caravans.

Uiteraard wil dat niet zeggen dat niet aangesloten bedrijven geen goed werk zouden kunnen leveren. Soms loont het om eens in uw omgeving na te vragen met welke bedrijf bij u in de buurt, men goede ervaringen heeft met dit soort reparaties.