Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ongeluk in duitsland

Vraag gesteld door zara op 2 juni 2016

Ik heb afgelopen maandag een ongeluk gehad in duitsland, voor mij was er een ongeluk gebeurt dus we moesten allemaal wat zachte rijden, ik deed vervolgens mijn knipperlichten aan en reed 50km per uur, de achterliggende auto kwam met een snelheid van 160 aanrijden en reed op me in, vervolgens ben ik met de ambulance naar het ziekenhuis vervoert in Neuss, ik reed die dag niet in mijn eigen auto maar in een leenauto van de garage, vervolgens had ik de auto ook vol met mijn inkopen voor de zaak.
De letselschade expert zegt dat dit onder de duitse wet valt, en volgens hem weet de anwb bij wie ik moet zijn, ik verneem graag van u.

Antwoord van Michiel

Antwoord van Michiel

ANWB Expert

Afgelopen maandag was u in Duitsland betrokken bij een verkeersongeval. Daarbij heeft u naast materiële schade tevens letsel opgelopen. U vraagt of de ANWB u hierin verder kan adviseren.

Verkeersslachtofferlijn
De Verkeersslachtofferlijn adviseert over de aansprakelijkheid en het verhalen van letselschade na een verkeersongeval. Een ervaren medewerker geeft advies over de afhandeling van een verkeersongeval. Ook voor een persoonlijk gesprek over de gang van zaken rond het ongeval kunt u terecht bij de Verkeersslachtofferlijn. De Verkeersslachtofferlijn is tijdens kantooruren bereikbaar op 088 269 7766.

Ik wens u beterschap en veel succes bij het verhalen van de schade.