Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

slechte ervaring met Matrabike

Vraag gesteld door mevrouw Laila op 1 juli 2018

wij hebben afgelopen jaar 3 dure fietsen gekocht bij Matrabike, met ANWB korting. Omdat ANWB korting geeft, gingen wij ook uit van dat de fietsen van goede kwaliteit zijn omdat de ANWB dit wel zal verifiëren.
Wij hebben binnen de garantietermijn problemen met 2 fietsen (de accu is slecht en een band was gescheurd bij een e-bike en bij een gewone fiets is de vering kapot). We hebben hele discussies over of dit wel onder de garantie valt, moeten de fiets dan naar de winkel sturen en zijn de fiets (voor het wisselen van een band!) dan 3 weken kwijt zonder en de kosten zouden ook nog eens voor ons kunnen zijn! We zijn heel klantonvriendelijk te woord gestaan door mensen van het hoofdkantoor/werkplaats. Er wordt op geen enkele manier meegedacht in een goede oplossing. Ik snap niet dat de ANWB dit bedrijf aanbeveelt.
Wij raden iedereen af om bij hen een fiets te kopen: je denkt voor een redelijke prijs een goede fiets te hebben, maar we hebben dus met 2 fietsen problemen en als je dan problemen hebt, is de service beneden peil!

Antwoord van Josje

Antwoord van Josje

ANWB Expert

Wat vervelend om te horen dat u problemen heeft met uw aangekochte fietsen.

De ANWB biedt momenteel geen ledenvoordeel bij de genoemde fietsenwinkel. Ook hebben ons geen andere klachten over dit bedrijf bereikt. U kunt hier alleen een ANWB Fietsverzekering afsluiten.

Voor klachten na aankoop hebben wij de mogelijkheden beschreven op onze website.