Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Tolbadge houder voor Frankrijk

Vraag gesteld door J.W.M. Broersen op 8 mei 2020

In de winkel zijn geen tolbadge houders voor frankrijk meer te verkrijgen. Zijn die nog wel online te koop bij jullie, in mijn vorige auto's konden ze niet meer verwijderd worden.

Antwoord van Jos

Antwoord van Jos

ANWB Expert

U vraagt over een losse tolbadge houder voor Frankrijk nog te koop is.

Er was nog een beperkte voorraad maar inmiddels is de tolbadge houder voor de tolbadge Frankrijk niet meer in de winkel of online verkrijgbaar en wordt helaas niet meer geproduceerd.

Wil je je tolbadge omruilen voor een andere tolbadge?

Wanneer je een tolbadge Frankrijk of tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal wil opzeggen en daarvoor in de plaats een tolbadge voor Frankrijk/Spanje/Portugal/Italië wil kopen, moet je de oude tolbadge meenemen naar de winkel. Wij zullen deze tolbadge dan blokkeren, zodat je een nieuw contract kunt sluiten voor de nieuwe tolbadge. Je tolbadge moet wel bij de ANWB aangeschaft zijn.

Let op: Omruilen en opzeggen is op het moment alleen mogelijk bij een tolbadge waarbij op de achterkant “Porteur 00001” staat. We werken aan een oplossing, maar tot die tijd kan je wanneer jij een ander getal op je tolbadge hebt staan, je tolbadge omruilen of opzeggen via je klant account.

Reacties

E. van der List 

Auteur - 10 juli 2023

Ik heb voor een 'oude' badge via de website van Fulli een nieuwe houder (geel model) besteld. Binnen een paar weken in huis; zowel de gele als de nieuwe kleinere witte versie ontving ik. Mocht je de oude houder nog hebben, de tape waarmee de houder vastgeplakt wordt,  is de dubbelzijdige tape 3M VHB.