Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Parkeerschade veroorzaakt bij derde auto

Vraag gesteld door een ANWB-lid op 30 januari 2019

Ik heb ben met mijn auto + fietsdrager 1,5 m achteruitgereden (snelheid ca 4km/uur) en heb de achterliggende auto aan de voorzijde bumper geraakt. Nu is meer schade gerepareerd naar mijn oordeel dan door mij is veroorzaakt. Mijn verzekering Unive is akkoord gegaan met de schade herstel. Ik heb een duidelijke foto van de schade markering gemaakt en aangeleverd bij de schademelding aan mijn verzekeraar Unive.

Zoals de foto's van de schade hersteller volgens mij aangeven is steenslagschade hersteld en nummerbord vernieuwd welke niet is geraakt incl de daar achterliggende schade hersteld. Is het mogelijk ANWB second opinion te laten doen op basis van de beschikbare foto's, en schade rapport van de hersteller? De schade bedraagt 1164 euro.
 

Antwoord van Marika

Antwoord van Marika

ANWB Expert

U hebt parkeerschade gehad. U hebt ook een schaderapport van de hersteller en vraagt zich af of ANWB een second opinion kan uitvoeren.

Dat behoort helaas niet tot onze mogelijkheden. U kunt uiteraard wel een onafhankelijke expert instellen indien u dat wenst.

Meer informatie over schadeherstel vindt u op onze website.