Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Waarom Kwikfit

Vraag gesteld door Hanp op 18 april 2018

Ik heb eens een lekke band bij kwitfit gebracht ter reparatie Er werd me gezegd dat ik een nieuwe moest kopen Door mijn beroep wat ik heb uitgeoefend Truck monteur weet ik er wel iets van dus zeg ik tegen de desbetreffende figuur laat het maar zien hij doet de band in de waterbak en zegt kijk allemaal belletjes als je een band in de ebak doet weet je dat er lucht is rond de velgrand Dat was voor hem voldoende on te concluderen dat er een nieuwe band moest komen Dit is niet het enige incident ook met APK word er geknoeid Waarom ANWB met zo`n oplichters bedrijf in zee gaan

Antwoord van Erik Jan

Antwoord van Erik Jan

ANWB Expert

Uw vraag heb ik voorgelegd bij mijn collega van ANWB Ledenvoordeel. Haar reactie is als volgt:

"Hartelijk dank voor uw reactie. ANWB werkt zorgvuldig samen met passende partners. Hierbij houden we ons hoofddoel voor ogen dat we ‘iedereen zorgeloos en met plezier onderweg willen laten zijn’.

We brengen u in contact met partijen die een landelijke dekking hebben en ook voor leden brede, betaalbare aanbiedingen voeren. Alle reacties van leden nemen we serieus en ter harte. Ook die van u. Mocht u behoefte hebben om uw ervaring persoonlijk met ons te delen, dan nodigen we u uit een kort bericht te sturen aan ledenvoordeel@anwb.nl. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek."