Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ervaring met Ventura car service in barneveld

Vraag gesteld door Igitty op 27 juni 2017

Camper Knaus bj 2003 2800cc. Distributieriem vervangen voor euro 450 inclusief euro 100 voor waterpomp. Basis is fiat Ducato. Is dit bedrag reeel en is er meer bekend over de service door deze garage?

Antwoord van Jos

Antwoord van Jos

ANWB Expert

U vraagt of wij ervaring hebben met het betreffende garagebedrijf en of de kosten voor de nieuwe distributie met waterpomp redelijk is.

Ik ga er vanuit dat het een distributieset geweest is dus met spanrol/geleiders. Inclusief de waterpomp is het genoemde bedrag zeer redelijk en zult u niet zo gauw goedkopere adressen tegenkomen.

Over de garage kunnen we weinig melden. Het bedrijf is in ieder geval géén lid van de Bovag. Wat onderhoud en reparatie betreft zijn er bij aangesloten bedrijven duidelijke afspraken omtrent garantie. Bij een niet Bovag aangesloten bedrijf is het daarom raadzaam de garantie bepalingen nader te bekijken en of deze ook op papier zijn terug te vinden.

Dat zegt verder overigens niets over de vakkundigheid en sevicegerichtheid van het bedrijf. Maar bij een geschil ben je als consument wat beter beschermd wanneer er sprake is van een Bovag lidmaatschap. Misschien dat andere lezers hun ervaringen kunnen delen over dit bedrijf.Reacties:

A. van Iersel

Auteur - 7 mei 2023

Ik zie toevallig dit bericht staan. Wij hebben Ventura in 2018 onze Camper een grote beurt laten uitvoeren, een nieuwe gasinstallatie laten aanleggen én electrische boordinstallatie laten aanleggen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze vakwerk geleverd hebben tegen een uiterst redelijke prijs. Voor mij een Topbedrijf!