Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

stuur probleem met Subaru Forester

Vraag gesteld door ahasjef op 27 oktober 2017

Hallo , mijn naam is Sjef en wij rijden in een Subaru forester uit 2014 .

Nu wil ik hier een ervaring delen met het verzoek of iemand dit herkend.

Tijdens het rijden in deze auto van nieuw af aan +/- 36000 km nu mee gereden komt het vrij vaak voor dat je voornamelijk in bochten het gevoel in het stuur krijgt van even vastzetten in de radius die je maakt en daarna gaat het gewoon weer soepel heel vreemd ! Het geeft een onzeker gevoel .

Mijn garage noemt dit verkleven in de stuurkolom had iets met een electrisch motortje te maken voor de stuurbekrachtiging . Valt hier dan niets aan te doen ?


Nog een vraag , Wat zijn de gemiddelde kosten voor een kleine en grote beurt bij een officiele Subaru dealer ?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Met vriendelijke groet

Sjef.

Antwoord van Jos

Antwoord van Jos

ANWB Expert

U heeft een klacht over het af en toe vreemde stuurgedrag van uw Subaru Forester.

Een soortgelijke vraag hebben we eerder op dit platform voorgelegd gekregen. Daar leest u wellicht nuttige aanvullende info.

Wat de gemiddelde kosten zijn voor een grote en kleine beurt wordt niet door Subaru gecommuniceerd. Subaru meldt dat u vooraf bij de dealer naar de pakketprijs van een onderhoudsbeurt kunt vragen. De dealer kan dan, met een speciaal ontwikkeld programma, snel de juiste prijs bepalen.***

Reactie van ahasjef:

Ha die Jos, bedankt voor je reactie, het antwoord van Leo op de soortgelijke vraag was mij bekend ! Maar zo erg als William P de vraagsteller het ervaart is bij onze auto niet aan de orde !
Hartelijk dank .