Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Hoe bevalt de Mitsubishi Space Star 1.2 MPI Aut. Invite?

Vraag gesteld door Iris85 op 25 juli 2018

Beste leden,

Ik wil een occassion kopen en mijn interesse is gevallen op de Mitsubishi Space Star 1.2 MPI Aut. Invite. Bouwjaar 2013 en automaat. Wie heeft er hier ervaring met deze auto en wat zijn de plus en min punten?

Voor mij is het erg belangrijk dat ik mij veilig voel in de auto, ik heb net iets meer tijd nodig bijv. om ruimte in te schatten en bij bijvoorbeeld file parkeren kan ik ook via spiegels niet inschatten wat de afstand is tussen mij en de auto in het vak er recht achter.

Wat ook belangrijk is, is de kofferbak ruimte, is deze groot genoeg voorbijv. een grote (stoffe)vakantietas en/of grote koffer?

Hoe is de motor? Maakt deze erg veel lawaai of is deze heerlijk stil? (of er tussenin)?

Verder is dit de 1e keer dat ik zelf een auto ga kopen, als jullie nog tips hebben, waar op te letten, dan hoor ik dat graag. Ik ga de auto kopen bij een dealer (bedrijf).

Alvast bedankt voor jullie antwoord,

Antwoord van Erik Jan

Antwoord van Erik Jan

ANWB Expert

Misschien handig om te weten. Ik ben 1.64 m heb ik dan goed zicht (zonder extra verhoging?)***

Reactie van Erik Jan de Jong:

U heeft interesse in een gebruikte Mitsubishi Space Star en heeft wat vragen.

De auto hebben wij getest, ook als occasion. Daar is al veel informatie uit te halen. De Space Star is een betrouwbare auto in de kleine klasse, maar biedt wat meer ruimte dan zijn prijsconcurrenten.

Verder zou ik een afspraak maken om de auto te bekijken, een stuk te gaan rijden en daar rustig de tijd voor te nemen. Voelt u zich veilig, is de kofferbak groot genoeg, neem die koffer of weekendtas gerust mee. Hoe ervaart u het motorgeluid zelf? Heeft u voldoende zicht, ook zonder zitkussen? Dat zijn allemaal persoonlijke zaken die u het beste persoonlijk kunt ondervinden, zodat de vragen als vanzelf beantwoord worden.