Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Besteappv/h jaar

ANWB Onderweg app: ook onmisbaar in het buitenland

  • Brandstofprijzen & tolkosten in het buitenland
  • Navigeer naar je bestemming
  • Pech melden via de app
Downloaden 

ANWB Onderweg app buitenland

Beste app van het jaar in de categorie Weer & Mobiliteit

De ANWB Onderweg app is meer dan alleen een navigatieapp: goedkoop tanken, laadpalen, wegwerkzaamheden, files en nog meer. De app biedt alles voor een fijne reis. Nu ook in het buitenland. Wie inlogt met het ‘Mijn ANWB’ account kan onderweg in Europa zien waar brandstof het goedkoopst is en wat de tolkosten op de geplande route zijn. En net zoals in Nederland meld je pech eenvoudig en snel via de app. Zo ben je altijd zorgeloos en met plezier onderweg.

 

De alles in 1 app voor rijden in het buitenland

 

Tankstations en literprijzen

De app geeft de tankstations langs je route weer, inclusief prijzen van jouw voorkeursbrandstof. Zo weet je dat je altijd de goedkoopste brandstof in jouw omgeving tankt. En na een tik op het gewenste tankstation leidt de navigatie je er rechtstreeks heen.

 

Tolprijzen

In sommige Europese landen betaal je tol. Hoeveel is vanzelfsprekend afhankelijk van de route. Wanneer jij je bestemming in de navigatiefunctie van de Onderweg app invoert, krijg je een indicatie van de tolkosten die je kunt verwachten tijdens je reis.

 

Digitaal pech melden

Niemand zit er op te wachten. Maar als je pech hebt, wil je zo snel mogelijk geholpen worden. En dat kan nu ook in het buitenland met de Onderweg app. Tik op de ‘pechbutton’, typ kort wat er aan de hand is en wij sturen zo snel mogelijk hulp.

Beste app van het jaar 2023! 

De ANWB Onderweg app is verkozen tot beste app van het jaar 2023 in de categorie Weer & Mobiliteit! Gebruik jij de app al? Download gratis deze alles-in-1 app voor onderweg.

Ook superhandig in Nederland!

Wat de ANWB Onderweg app in het buitenland biedt, is ook in eigen land beschikbaar: zoals routes plannen, navigeren, wegomleidingen, files en wegwerkzaamheden zien, laadpalen zoeken, pech melden en het goedkoopste tankstation vinden. Er is echter in eigen land nog een functie: je kunt met de app voordelige parkeerplaatsen vinden en parkeerkosten tot op de minuut nauwkeurig afrekenen.

Veelgestelde vragen Onderweg app buitenland


Andere vragen?

Is je vraag nog niet beantwoord? Bekijk dan onze servicepagina.