Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Actueleverkeersinfoen files

ANWB Onderweg app: onmisbaar in het buitenland

  • Tolkosten op je route
  • Actuele brandstofprijzen
  • Pech melden via de app
Downloaden 

ANWB Onderweg app in Europa

Ideaal tijdens je vakantie en weekendje weg in het buitenland

De ANWB Onderweg app biedt alles voor een fijne reis, ook in het buitenland. Actuele informatie over wegwerkzaamheden en files, de goedkoopste tankstations en laadpalen en de verwachte tolkosten op je route. Onmisbaar tijdens je vakantie in het buitenland.

appstore playstore logo

appstore playstore logo

 

De alles-in-een app voor rijden in Europa

Meer dan een routeplanner

 

Tankstations en literprijzen

De app geeft de tankstations en laadpunten langs je route weer. Met de alle prijzen. Zo kan je makkelijk de goedkoopste brandstof vinden.

 

Tolkosten op je route

Op sommige Europese wegen betaal je tol. Hoeveel dat is, hangt af van je route. Als je jouw bestemming in de app opgeeft, toont het een schatting van de verwachte tolkosten voor je reis.

 

Eenvoudig pech melden

Als je pech hebt, wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Dat kan nu ook in Europa met de app. Na een tik op een button, geef je kort aan wat mis is. Wij sturen zo snel mogelijk hulp. Makkelijk!

8,8

De ANWB Onderweg app

krijgt van gebruikers een
Gebaseerd op 89.100 reviews

Ook in Nederland

Wat de ANWB Onderweg app in het buitenland biedt, is natuurlijk ook in eigen land beschikbaar. Niet alleen voor vakantie in eigen land, maar ook voor een weekendje weg of je dagelijkse trip.

Voordelig parkeren

Extra in eigen land: je kunt met de app voordelige parkeerplaatsen vinden. Je parkeert met korting en betaalt per minuut, dus nooit te veel. Je hoeft dus nooit meer naar de automaat lopen.