Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Toolkit stemronde - ANWB Verkeerspleinen

Voor vrijwilligers, bondsraadsleden en collega's

Wat fijn dat je hier bent en dat je ons wilt helpen aandacht te vragen én stemmen te werven voor onze actie “een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein.” We hebben een aantal communicatiemiddelen ontwikkeld die jou hierbij kunnen helpen, waaronder een A5 flyer, uitingen voor op je sociale media kanalen en een emailhandtekening. Allemaal items die je kunt delen in je netwerk. Pik er uit wat voor jou het beste werkt, en help mee!

De scholen die genomineerd zijn, hebben van ons een promotiepakket ontvangen zodat ze zelf ook aan de slag kunnen. En dat zijn er nogal wat. Meer dan 300 scholen hebben zich namelijk voor deze actie aangemeld. Zo fijn om te zien dat verkeersveiligheid prioriteit heeft!

Voor nu: dank voor je hulp! En succes.

A5 Flyer

Heb jij de mogelijkheid om flyers te verspreiden? Download dan deze eenzijdige flyer en laat ‘m printen. Geen tijd om ze te verspreiden of geen toegang tot een printer? Stuur de flyer dan digitaal rond!

Social media kanalen

We hebben een aantal posts, stories en bijschriften ontwikkeld die je kunt gebruiken om de actie te promoten via je eigen social kanalen. Gebruik vooral ook de hashtags #verkeerspleinen #anwb

E-mailhandtekening

Plaats deze e-mailhandtekening onder je e-mailberichten, dan weet iedereen dat jij een officiële ambassadeur bent van de actie ‘een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein’. Oh, en vergeet er geen hyperlink aan te koppelen. Op die manier komen mensen die op de handtekening klikken, direct op de pagina terecht! Hoe? Selecteer de afbeelding, rechtermuisknop, koppeling, toevoegen en dan de URL van de landingspagina: https://www.anwb.nl/lidmaatschap/maatschappelijk/anwb-verkeerspleinen