Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Verkeerspleinen promotiepakket

Communicatiemiddelen om stemmen te werven voor jouw school.

Welkom op deze pagina. Fijn dat je er bent! Dit betekent namelijk dat jouw basisschool kans maakt op een ANWB Verkeersplein. Om je kansen op het verkeersplein te vergroten, vragen we je om t/m 26 mei zoveel mogelijk stemmen te werven voor jouw school. Dit kan je op geheel eigen wijze doen, maar je mag natuurlijk ook gebruikmaken van de materialen die wij speciaal hiervoor hebben ontwikkeld. Hieronder vind je onder andere een poster, flyer, e-mailhandtekening en tekstsuggesties voor je sociale kanalen of website. Bovendien maakt een kleine school evenveel kans op het ANWB Verkeersplein als een grote school. Het aantal stemmen wordt verdeeld over het aantal leerlingen. De Adviescommissie kijkt bij het bepalen van de winnaar niet alleen naar het aantal stemmen, maar ook naar de motivatie op het aanmeldformulier. Pak er uit wat voor je werkt en heel veel succes!

Instructies

Per uiting hebben we een toelichting geschreven. 

A3 Poster

Wil je zeker weten dat de leerlingen én ouders op de hoogte zijn van deze actie en activeren te stemmen op jouw school? Hang dan deze poster op. Via een QR-code komen ze op de campagnepagina terecht en kunnen ze hun stem uitbrengen.

A5 Flyer

Geef je leerlingen een flyer mee naar huis. Of leg ze neer in de bibliotheek, sportvereniging of lokale supermarkt bij jou in de buurt!

E-mailhandtekening

Plak deze afbeelding onderaan je handtekening in je email, zodat de ontvanger direct ziet dat jouw school kans maakt op een ANWB Verkeersplein. 

Social posts en stories

Natuurlijk wil je ook via de sociale kanalen van je school stemmen werven. Hieronder vind je een aantal tekstsuggesties en afbeeldingen die je hiervoor kunt gebruiken.

Banners

Heb je de mogelijkheid om op je eigen website of in een nieuwsbrief een banner te plaatsen? We hebben ze alvast voor je ontwikkeld in verschillende formaten.

Website en nieuwsbrieven

Wil je via jullie nieuwsbrief of website stemmen werven? Hieronder vind je een aantal tekstsuggesties die je hierbij kunnen helpen. Het staat je uiteraard vrij om de teksten aan te passen!

Beeldmateriaal

Het is niet altijd voor iedereen meteen duidelijk wat wordt bedoeld met een verkeersplein. Daarom delen we deze foto. Onder bronvermelding van het ANWB Fonds, mag je deze gebruiken.