Airco-onderhoud bij KwikFit
20% voordeel

Airco-onderhoud bij KwikFit

  • 20% ledenvoordeel op airco-onderhoud
  • Airco vullen
  • Airco reinigen
Plan je afspraak bij KwikFit

Airco-onderhoud bij KwikFit

20% ledenvoordeel op airco-onderhoud

Kies voor airco-onderhoud bij Kwikfit en ontvang 20% ledenvoordeel. Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2022.

Profiteer van ledenvoordeel op airco-onderhoud

Je ontvangt 20% korting op airco-onderhoud bij Kwikfit. De korting wordt toegepast zodra jij jouw airco-onderhoud inplant en jouw ANWB lidnummer invult op de website van KwikFit. 

Werkzaamheden Normale prijs Ledenprijs
Airco reinigen € 29,- € 23,20
Airco vullen € 109,- € 87,20
Airco vullen en reinigen € 129,- € 103,20

Plan je afspraak bij KwikFit

Koel op reis

Met deze drie tips van KwikFit blijft het in jouw auto deze zomer wél heerlijk koel.

  1. Zet een reflectiescherm achter je vooruit. De airco hoeft dan niet zo hard te werken op het moment dat je ’m weer aanzet.
  2. Doe even de ramen en deuren open. Zo kan de ergste warmte ontsnappen. Veel mensen stappen in en zetten de airco op de koudste stand met de hardste blaaskracht. Dat werkt minder goed. Is de ergste hitte weg, zet dan de airco pas aan en doe ramen en deuren dicht.
  3. Gebruik de bovenste uitstroomopeningen. Dit zorgt voor de beste luchtcirculatie. Zo stroomt de lucht door het interieur en bereikt de koelte iedere passagier. Dus niet alle ventilatieroosters richten op de inzittenden!

Waarom kiezen voor KwikFit?

  • Alleen gediplomeerde monteurs werken aan je auto. De medewerkers van KwikFit worden opgeleid in de KwikFit Academy. Zo zorgt KwikFit ervoor dat de kennis aansluit bij de meest recente technische ontwikkelingen.
  • Vooraf een prijsopgave, dus geen verrassingen. KwikFit biedt verschillende soorten auto-onderhoud aan. Op basis van je kenteken en eventueel de kilometerstand zie je direct wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Blijkt tijdens de onderhoudsbeurt dat er andere reparaties noodzakelijk zijn? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave.
  • De onderdelen voldoen aan de fabrieksspecificaties. KwikFit is een onafhankelijk autoservice bedrijf en niet gebonden aan een automerk. Door scherpe inkoop kan KwikFit kwaliteitsonderdelen leveren die voldoen aan alle fabrieksspecificaties.
  • Eenvoudig online een afspraak maken. In een paar stappen heb jij je afspraak geregeld. Kies het soort auto-onderhoud dat je wilt laten uitvoeren. Vervolgens kies je een KwikFit-vestiging bij je in de buurt en bepaal je een datum die jou het beste uitkomt.

Plan je afspraak bij KwikFit

Aan de balie wordt gevraagd om je ANWB lidmaatschapspas te tonen. Tip; deze heb je altijd op zak met de Eropuit app.