Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

15 expert vragen

 1. Gele rand rond scherm

  Gevraagd op 18 september 2019

  Tesla geeft aan dat dit niet onder de garantie valt, want het is slechts een cosmetisch probleem. Ik vind dat het een defect scherm is; een dergelijke gele rand rond een TV of monitor zou niet acceptabel zijn. Of een rode auto die binnen een jaar roze wordt (ook slechts cosmetisch) ook niet. Tesla heeft aangeboden het te willen repareren met een UV lamp, deze lamp is echter niet beschikbaar op de locatie Duiven en men heeft geen idee wanneer dit wel het geval gaat zijn.

 2. Tesla oplaadpalen

  Gevraagd op 17 augustus 2019

  Kun je met een ander merk auto (MB model B 250 electric drive) ook altijd opladen bij elke Tesla oplaadpaal?

 3. Stekker elektrisch laden auto

  Gevraagd op 8 augustus 2019

  Heb ik in Noorwegen een aparte stekker nodig om mijn auto te kunnen laden? Ik ben in bezit van Tesla type 2 en de thuislaad stekker. Past dit?

 4. Verkeerde tenaamstelling Tesla model 3

  Gevraagd op 8 juli 2019

  28 juni 2019 tesla model 3 gekocht. 29 juni 2019 tesla model 3 long range afgehaald in tilburg. In alle hectiek die daar heerste (350 auto's afleveren op 1 dag valt ook niet mee) heb ik mijn auto opgehaald. Wat later bleek de eerste tenaamstelling werd in het dashboardkastje gedaan met de vermelding deze goed te bewaren in de auto totdat het RDW pasje opgestuurd zou worden.

 5. Tesla model 3 en vouwwagen

  Gevraagd op 2 juni 2019

  Heb interesse om de Tesla model 3 long range rwd aan te schaffen. Met een trekhaak. Deze zou 910kg mogen trekken. Zou dit voldoende zijn om een vouwwagen (holtkamper spacer) te trekken? We gaan namelijk met ons gezinnetje (3 kinderen) elk jaar richting Frankrijk / Italië op vakantie.

 6. Caravan

  Gevraagd op 5 maart 2019

  Hoe gaan we op vakantie als we elektrisch rijden. Hebben we dan nog wat aan de Caravan? Wat doen we met onze motorbootje op de trailer. Alles naar de sloop of houden we of krijgen we andere brandstof bronnen zoals waterstof. Kunnen we de vakanties naar Spanje etc vergeten? Waar haalr Frankrijk de energie vandaan als we massaal moeten bijladen. Misschien moeten we een discussie openen.

 7. Diesel alternatief

  Gevraagd op 23 februari 2019

  Met welk betaalbaar alternatief kan ik een dubbele paardentrailer trekken, afstanden van 350 km, waarbij liefst zo weinig mogelijk stops zijn? Dit ivm paarden die er lang op moeten staan bij bijvoorbeeld opladen accu.

 8. Welke elektrische auto kan een caravan trekken boven 1600 kg

  Gevraagd op 5 januari 2019

  Welke elektrische auto kan een caravan trekken boven 1600 kg?

 9. Artikel niet elektrisch op vakantie naar het buitenland??

  Gevraagd op 12 juli 2018

  Beste ANWB, ik las een artikel in Onderweg/ Goed Advies.Hierin staat dat naar het buitenland met een elektrische auto alleen is weggelegd voor pioniers. Deze zomer ben ik van plan om ...

 10. Wegenwacht hulp bij Tesla

  Gevraagd op 14 maart 2018

  Wat houdt de wegenwacht hulp in bij een Tesla? Als de batterij bijv kapot is? Kan de ANWB hierin helpen?