Vragen gesteld door de Leden

Beantwoord door Experts

Meer dan 1000 expert vragen

 1. Camperhuur USA

  Gevraagd op 26 april 2019

  Ik wil graag weten of de ANWB een overzicht heeft van betrouwbare camperverhuurders voor 3 weken camperhuur in Californië?

 2. Milieusticker Frankrijk verplicht?

  Gevraagd op 25 april 2019

  Is die sticker verplicht of niet ? En activeren ze die milieu zone 's van het ene moment op het andere of heb je de tijd om een andere route uit te stippelen ? Tot slot wat zijn de " sticker gevoelige " perioden in het jaar?

 3. Boete Italië milieuzone

  Gevraagd op 25 april 2019

  Een vriend en ik zijn in 2016 in de stad Florence geweest, Nu zijn we daar in een hotel verbleven en we krijgen nu een boete omdat we in een milieu zone reden. Ik had mijn ouders hun auto meegenomen een Seat Ibiza uit 2013. De boete staat op hun naam terwijl ik de bestuurder was.

 4. Drukte UK ivm Brexit

  Gevraagd op 25 april 2019

  Ik lees in div. engelse berichten over de vakantieplannen vd britten, dat grote groepen ivm brexit-onzekerheid overwegen in eigen land te blijven voor vakantie. Aangezien wij in juli naar zuid-engeland willen, vrees ik enorme druktes hierdoor. Hebben jullie signalen of dit daadwerkelijk zo is? En wat zijn sowieso de drukste weken ivm engelse schoolvakantie?

 5. Propaan in Finland

  Gevraagd op 24 april 2019

  Mijn vraag is kan ik in Finland mijn 2 LPG dampgasflessen vullen met Propaan. Ik heb Europese verlopen.

 6. Pakketreis

  Gevraagd op 23 april 2019

  De avond voor vertrek naar Amsterdam hebben wij om 22:00 uur bericht ontvangen dat de vlucht niet vanuit Marsa alam zou vertrekken maar vanuit Hurghada. Dit heeft er toe geleid dat wij een transfertijd hebben gehad van 4:30 uur in plaats van de geplande 15 minuten. De reden Om te kiezen voor een vlucht naar Marsa alam is de korte transfertijd omdat wij niet graag door Egypte reizen. Nu hebben wij nood gedwongen een zeer lange transfertijd gehad. Kunnen wij bij TUI nog een claim neerleggen of is het handelen van TUI op deze wijze toegestaan?

 7. Tolbadge Italië

  Gevraagd op 23 april 2019

  Ik heb nu in Italië regelmatig problemen bij tolpoorten. Hoe kan ik zien of mijn tolbadge werkt in Italië?

 8. LPG dampgasflessen

  Gevraagd op 21 april 2019

  Wij hebben 2 LPG dampgasflessen van 27 liter in onze camper. Er zit ook een buitenvul installatie op. Dubbel truma filter en 80 % vulling afslag. Nu gaan wij naar Finland. Kunnen wij daar ook onze gasflessen vullen?

 9. Fado

  Gevraagd op 20 april 2019

  Wij willen za. avond 4 mei graag naar fadorestaurant Senhor Vinho. Als wij volgens jullie advies per trein van Sintra-L'bon gaan, hoe laat gaat de laatste trein terug naar Sintra?  Om van fado te kunnen genieten? Of moeten wij dan toch met de auto?

 10. Mag ik nu nog op winterbanden rijden in Italië?

  Gevraagd op 19 april 2019

  Ik ga naar Italië, mijn garage meldde me dat het in deze tijd van het jaar niet toegelaten is om nog op winterbanden te rijden in Italië, is dit correct?