Verzekering opzeggen

Gratis telefonisch opzeggen

Een medewerker van ANWB verzekeren belt u terug.

Verzekering opzeggen

Wilt u uw ANWB Verzekering opzeggen? Dat vinden wij jammer om te horen.

Bij de ANWB kunt u rekenen op uitstekende service voor een scherpe prijs. Het gemak en de service van onze verzekeringen ziet u óók terug in ons opzegbeleid: bij de ANWB zit u nergens aan vast. U kunt bij ons uw doorlopende verzekering op elk gewenst moment opzeggen. Of u nu wilt opzeggen vanwege verkoop van uw auto, fiets, boot of een andere reden wij maken het voor u in orde. De ANWB Doorlopende reis- en annuleringsverzekering is na de looptijd van een jaar ook dagelijks opzegbaar.

Opzeggen is gemakkelijk: Gebruik de gratis belservice op deze pagina om het te regelen of bel zelf met een van onze medewerkers via 088 269 28 37. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot en met 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Na het afsluiten van een verzekering heeft u altijd twee weken bedenktijd. Dus mocht u zich binnen twee weken bedenken neem dan contact met ons op.

Overstappen naar een ANWB Verzekering

Wilt u overstappen naar een ANWB Verzekering? Wij helpen u met het opzeggen van uw oude verzekering met onze gratis overstapservice.

Overstappen

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.