advertentie

Autovakantie

Autovakantie boeken bij de ANWB

Zeg nu zelf, een autovakantie is best ideaal! Je kunt gaan en staan waar je wilt, het is veel goedkoper dan vliegen en de reis naar je vakantiebestemming is al een mooie ervaring op zich. Onderweg zie je van alles. Je hoeft je nooit te vervelen.

Zorgeloos op autovakantie

De autovakanties bij de ANWB zijn ideaal voor een zorgeloze vakantie in Europa. Voor autovakanties hoef je namelijk maar heel weinig vooraf te regelen. Je hoeft je niet druk te maken om het gewicht van je koffer of de lange rijen voor de incheckbalie. Je propt je kofferbak vol, stapt in en je bent onderweg naar je vakantiebestemming! De ANWB is gespecialiseerd in autovakanties naar verschillende mooie bestemmingen in Europa. Samen met onze reisorganisaties zorgen wij ervoor dat je autovakantie onvergetelijk wordt.

Autovakanties naar keuze

Met de ANWB rijd je onder andere naar Italië, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Je kunt je hotel of camping natuurlijk zelf boeken, maar houd je van gemak en vande zekerheid dat alles tot in de puntjes geregeld is? Kies dan voor een van onze all-inclusive of more-inclusive autovakanties! Je vindt de leukste vakanties met eigen vervoer bij de ANWB. Veilig, vertrouwd én met extra ledenvoordeel.

advertentie

Zoek in 0 alle autovakanties

Uw bestemming

Reisperiode

Zoek en boek je autovakantie

Autovakantie-Frankrijk.jpg

Autovakantie Frankrijk

Veelzijdige streken, lekkere wijnen en goed te bereiken met de auto. Frankrijk is nog altijd vakantieland nummer 1 voor Nederlanders.

Autovakantie Frankrijk

Autovakantie-Italie.jpg

Autovakantie Italië

Toscane, Umbrië, het Gardameer of de Dolomieten. Vele autovakanties naar Italië met verblijf op campings, vakantieparken, appartementen en hotels.

Autovakantie Italië

Autovakantie Duitsland

Autovakantie Duitsland

De Harz, het Sauerland of Beieren, Duitsland is een veelzijdig land voor een leuke autovakantie. Niet te ver weg en lekker dichtbij.

Autovakanties Duitsland

Autovakantie-Belgie.jpg

Autovakantie België

De Belgische kust, de Ardennen of Vlaanderen, hier vindt u autovakanties naar vakantieparken, hotels en campings in België.

Autovakantie België

Autovakantie-Oostenrijk.jpg

Autovakantie Oostenrijk

Imposante bergtoppen, vele natuurparken en meren. Voor iedereen is hier wat te beleven! Kies uit vele all- of more inclusive autovakanties.

Autovakantie Oostenrijk

Autovakantie-Spanje.jpg

Autovakantie Spanje

Aan de Costa Brava vindt u vele badplaatsen en vissersdorpjes maar ook prachtige natuur. Kies uit onze vele autovakanties.

Autovakantie Spanje

Autovakantie-Kroatie.jpg

Autovakantie Kroatië

Prachtige stranden, azuurblauw water, een heerlijk klimaat en schitterende natuur. Bekijk de autovakanties naar Kroatië van de ANWB reisorganisaties.

Autovakantie Kroatië

Autovakantie-Zwitserland.jpg

Autovakantie Zwitserland

Prachtige panorama's, enorm hoge bergtoppen en een gastvrije bevolking: Zwitserland is een ideaal vakantieland om met de auto naartoe te gaan.

Autovakantie Zwitserland

Autovakantie-Engeland.jpg

Autovakantie Engeland

De Britse zuidkust heeft alles in huis voor een geslaagde autovakantie! Of ontdek het prachtige Wales, kijk snel tussen ons aanbod.

Autovakantie Engeland

Noorwegen-autovakantie.jpg

Autovakantie Noorwegen

Indrukwekkende fjorden en overweldigende natuur met watervallen en gletsjers. Noorwegen is een prachtige bestemming voor een autovakantie.

Autovakantie Noorwegen

Autovakantie-Zweden.jpg

Autovakantie Zweden

Pippi Langkous, stuga's en een mooie, uitgestrekte natuur. Zweden is een ideaal land om met de auto te verkennen. Kies uit onze avontuurlijk autovakanties!

Autovakantie Zweden

Autovakantie-Denemarken.jpg

Autovakantie Denemarken

Honderden eilanden, een uitgestreke kustlijn, bossen, heidevelden, fjorden en meren. Maak een keuze uit onze vele autovakanties in Denemarken.

Autovakantie Denemarken

Andere leden bekeken ook

ANWB Reizen voor ANWB-leden

ANWB Reizen voor ANWB-leden

Voordelen en gratis extra's op speciaal samengestelde reizen, exclusief voor leden. Nog geen lid? Meld je nu aan en ontvang tijdelijk het ANWB-lidmaatschap 2015 cadeau. Zo geniet je direct van al het Ledenvoordeel tijdens je reis!

Meer informatie
Hotels-onderweg.jpg

Hotels onderweg

Uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? Boek eenvoudig een overnachtingshotel langs één van de zeven populaire vakantieroutes in Europa.

Zoek hotel onderweg
tolvignet.jpg

Tolvignetten

Een Autobahnvignet is verplicht op de Oostenrijkse en Zwitserse snelwegen.

Bestel
Autovakantie-vroegboek.jpg

Top 5 gezinsvakanties

Met de hele familie op vakantie deze zomer? Bekijk de Top 5 Zomer Gezinsvakanties, speciaal voor jou geselecteerd door de ANWB. Nu met aantrekkelijke kinderkortingen!

Profiteer nu

Snel naar