advertentie

advertentie

Actueel

Hamburg Cruise Days 620.jpg

Hamburg Cruise Days

Net van Sail Amsterdam bekomen kunnen we ons storten in een ander maritiem evenement: Hamburg Cruise Days. Tijdens dit grootse driedaagse evenement maken acht luxueuze cruiseschepen hun opwachting.Hamburg Cruise Days

Slimme zonnebril

Slimme zonnebril

Een zonnebril die zich binnen 0,1 seconde aanpast aan de lichtsterkte, dat klinkt als een sterk staaltje James Bond technologie. Maar deze bril gewoon te koop.e-Tint technologie

Deze maand

Mijn herfstfoto, home.jpg

Mijn herfstfoto

Upload jouw zelfgemaakte herfstfoto en maak kans op publicatie in de Kampioen.

Upload jouw foto
Iris Hannema.jpg

Column

Lees de columns van journalist en wereldreizigster Iris Hannema

Columns
Bolderkarren, home.jpg

Test bolderkarren

Het is een oer-Hollands fenomeen: zo’n bolderkar voor camping, bos, pretpark of strand. De Kampioen test er zes: zowel opvouwbaar als ‘gewoon’.

Naar de testuitslag
facebook-twitter.jpg

Volg ons

Volg de Kampioen ook op Facebook en Twitter.

Volg ons
Gratis uitjes.jpg

15 tips voor een gratis dagje weg

De Kampioen verzamelde vijftien tips voor een dagje weg in Nederland. Allemaal gratis en voor nop toegankelijk. Veel plezier!

Naar de tips
Eregalerij.jpg

Iconische auto's

Welke auto's hebben de geschiedenis veranderd? Een ode aan de 25 meest iconische auto's. Mis jij er één? Laat het ons weten!

De auto's
Prijsvragen overzicht.jpg

Prijsvragen Kampioen 7/8

Maak kans op toegangskaartjes voor Linnaeushof, een hippe fietstas, een culinaire reisgids voor Amsterdam of kaartjes voor een concert van K3.

Doe mee
Met de auto op vakantie home.jpg

Met de auto op vakantie

We hebben het beregezellig in de auto, maar maken wel eens ruzie en soms gaat er wat mis. 3.000 Kampioen-lezers luchten hun hart over hun autorit naar de vakantiebestemming.

Lees verder
Test dashcams home.jpg

Test dashcams

Steeds vaker zie je ze hangen aan een voorruit: dashcams. Maar wat heb je eigenlijk aan zo’n camera? En welke is de beste? De Kampioen doet een test.

Bekijk de testresultaten
Check wat je trekt.jpg

Check wat je trekt

Deze zomer op vakantie met een caravan of aanhanger achter de auto? Bekijk dit korte filmpje en je weet direct hoe je thuis je aanhanger zelf op een paar basispunten kunt controleren vóór vertrek.

Bekijk de video
Alarmcentrale, home.jpg

Voorbereid op vakantiepech

Waarom kan het in Spanje ’s middags wat langer duren voordat je wordt geholpen? Hulpverlening in het buitenland verloopt vaak nét even anders. De ANWB Alarmcentrale legt het uit.

8 vragen vóór vertrek
Amsterdam home.jpg

Amsterdam met kinderen

Raadsels oplossen in de Escape Room, op de Ajax-troon van Frank de Boer zitten of een kijkje nemen in het leven van kinderen tijdens de oorlog. Onze hoofdstad is dé perfecte plek voor een dagje uit met het hele gezin!

Onze tips
Elzas home.jpg

Wandelen op wijn, Elzas

Rollende wijnvelden, stoere kastelen, watertandend lekkere restaurants en dromerige dorpen. Dat vind je allemaal in de Franse Elzas.

Tips en foto's
Algarve home.jpg

Dwars door de zonnige Algarve

Volg de Estrada Nacional 125 langs de zuidkust van Portugal. Deze oude weg gidst je van spectaculaire baaien naar lome dorpjes en de beste visrestaurants.

Lees verder