advertentie

Het Salzburgerland

Het Salzburgerland

Actief èn culinair genieten. Ontdek de leukste adresjes in het Salzburgerland.

Lees verder

advertentie

Actueel

Ontspannen op blote voeten

Ontspannen op blote voeten

Verkozen tot leukste uitje van Groningen: het Fontana Bad in Nieuweschans. Bijzonder aan het resort is het blotevoetenpad.Blotevoetenpad

Keukenhof op z'n mooist

Keukenhof op z'n mooist

De Keukenhof staat op dit moment in volle bloei, dus is het paasweekend een uitgelezen moment om een kijkje te gaan nemen.Extra activiteiten

Deze maand

Mijn dierentuindier.jpg

Mijn dierentuindier

Close-ups van tijgers of een selfie met een stokstaartje; upload jouw mooiste dierentuinfoto.

Upload jouw foto
Ardeche 200x150.jpg

Ardèche

Lekker weer, leuke dorpjes en een mooie omgeving: de Franse Ardèche stelt nooit teleur.

Lees verder
Pechspray home.jpg

Test pechsprays

Heb jij er ook zo'n hekel aan om onderweg je lekke fietsband te plakken? Pechsprays voor fietsbanden zouden de oplossing moeten zijn. Maar werken ze ook echt? We hebben drie varianten voor je getest.

Lees verder
Anno 1925.jpg

Anno 1925

In Kampioen 4 staat een foto van de Leidsestraat (Amsterdam) in 1925. Wij zijn op zoek naar een soortgelijke foto van deze straat in 2014. 

Stuur je foto in
Fietsen home.jpg

Uitslag Fiets Enquête

Nederland is nog een écht fietsland, zegt 96% van de ruim 7000 deelnemers aan onze Grote Fiets Enquête. Meer fietsfeitjes? Lees snel verder.

Lees verder
Wie is aansprakelijk home.jpg

Wie is aansprakelijk?

Een fietser. Een auto. Een botsing. Soms is de schuldige makkelijk aan te wijzen, maar vaak ook niet. Weet jij op basis van het incident wie de schuldige is?

Lees verder
Beachsocks home.jpg

Prijsvragen Kampioen 4

Maak kans op een kleurrijke parasol, een paar beachsocks of toegangskaarten voor de première van de film van The Muppets.

Lees verder
AlcoholSlot home.jpg

Het alcoholslot

In Nederland hebben meer dan 4000 automobilisten een alcoholslot. Eén overtreding is genoeg om 2 jaar veroordeeld te worden tot blazen-voor-je-start.

Lees verder
Ardèche 280 x 150.jpg

De Franse Ardèche

De perfecte vakantiebestemming voor actieve levensgenieters? De Franse Ardèche! Ontdek de streek aan de hand van onze elf tips. Of boek gelijk de lezersreis.

Tips en lezersreizen Ardèche
lezersaanbieding Londen.jpg

Vijf dagen Londen en Kent

Twee trips in één droomreis. Ontdek met deze aanbieding Londen en Kent, het beste van Zuidoost-Engeland. Hoe langer je lid bent van de ANWB, des te meer extra’s je krijgt.

Bekijk de aanbieding
Liberation Route home.jpg

Liberation Route

De Liberation Route volgt het pad dat de geallieerden bewandelden tijdens de bevrijding van Europa. Rondom een deel van die route zijn diverse wandel- fiets- bus- autoreizen uitgestippeld.

Lees verder