Kampioen

Kampioen

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak...de ANWB Kampioen overvalt je met de leukste ideeën en tips. Klik hier onder door naar de laatste reportages uit de Kampioen, of zoek op onderwerp onder 'Gezien in de Kampioen'.

Nu op kampioen.nl

alt text

Verkeersveiligheidsquiz

Hoe lang is je remweg bij een snelheid van 50 kilometer per uur? Wat moet je doen als je in een slip raakt? Doe mee met de Kampioen Quiz Verkeersveiligheid en ontdek aan de hand van 25 vragen hoe 'veilig' jij op de weg bent!

alt text

Reizen uit Kampioen 12

Winter in Dubai, Thailand in zes filmquotes en voor je verlanglijstje: Sarajevo!

alt text

Geef je stem!

Op 15 maart 2017 gaan we weer naar de stembus. De ANWB heeft drie stellingen over verkeer en verkeersveiligheid geformuleerd en wil graag weten hoe jij daarover denkt.

alt text

Foto's uploaden

Upload een foto van de maand voor de rubriek post of een perfect getimede foto voor onze fotowedstrijd.

alt text

Winkeltips Deventer

Deze Hanzestad bruist en leeft, aldus onze enthousiaste vrijwilligers uit Deventer. Struin met hun tips in de hand door de stad van Dickens.

alt text

Hoe werkt... de stekkerdoos

Het aansluitpunt voor aanhangwagenverlichting noemen we de trekhaakdoos. Je vindt hem naast de trekhaak. In de trekhaakdoos zitten elektrische contacten die ervoor zorgen dat onder andere de verlichting van de aanhangwagen, caravan of fietsendrager werkt.

alt text

Test action cams

Moet je de hoofdprijs betalen voor een goede action cam? De Kampioen neemt de proef op de som en test acht action cams tot € 150,-. Op het land, in het water, onder water én in de sneeuw.

alt text

De grootste autotest van Nederland

Onder de noemer ‘De Grootste Autotest van Nederland’ hebben we 12 compacte stationwagens de maat genomen. De Seat Leon ST is de verrassende winnaar.

Digitaal archief

Digitaal archief

De Kampioen heeft een groot deel van het archief via Google Books digitaal toegankelijk gemaakt.