Kampioen

Kampioen

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak...de ANWB Kampioen overvalt je met de leukste ideeën en tips. Klik hier onder door naar de laatste reportages uit de Kampioen, of zoek op onderwerp onder 'Gezien in de Kampioen'.

Nu op kampioen.nl

alt text

Test fietstassen

Op zoek naar een nieuwe pakaf-fietstas? En waar moet je op letten als je ze gebruikt? De testredactie van de Kampioen geeft tips als je een fietstas wilt kopen.

alt text

Reizen uit K9

We gaan naar Java & Bali, Porto en Florence.

alt text

Bikkels op de fiets

Niet iedere tiener heeft de luxe van een school om de hoek. Gefietst moet er worden, vele kilometers. Drie bikkels over hun ‘survivaltocht’ naar school.

alt text

Foto's uploaden

Upload een foto van de maand voor de rubriek post of een foto die je om 18'uur hebt gemaakt voor onze fotowedstrijd.

alt text

Hoe hard mag ik hier?

We pakken de grootste verkeersergernissen bij de horens en legt uit hoe het wél hoort. Deze maand: hoe hard mag ik hier rijden? Met video's. 

alt text

Mobiel schade melden

Niemand weet precies hoeveel verkeersongevallen er in Nederland voorkomen. De registratie is namelijk al jarenlang niet op orde. Maar nu is er een app en kun je zelf aan de slag.

alt text

Het Kuinderbos

Het is het meest veelzijdige stukje groen in de Noordoostpolder, het Kuinderbos. Ontstaan op de zilte bodem van de Zuiderzee. 'Kom zelf kijken,' zegt boswachter Harco Bergman.

alt text

Eerste keer kamperen

Voor het eerst kamperen met vier kinderen – een onderneming, maar wel een leuke. Pauline Bijster (33) ging de uitdaging aan. Op Vlieland, met een tentje en verder zo weinig mogelijk spullen.

Digitaal archief

Digitaal archief

De Kampioen heeft een groot deel van het archief via Google Books digitaal toegankelijk gemaakt.