Over ANWB Verzekeren

De ANWB is sinds 1883 dé hulpverlener van Nederland op het gebied van mobiliteit en verkeer. De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging van bijna 4 miljoen leden en behartigt de belangen van haar leden op het gebied van recreatie, toerisme, verkeer en vervoer.

De ANWB biedt een breed pakket aan producten en diensten waaronder verzekeringen, reizen, verkeersinformatie en Wegenwacht.

ANWB Verzekeren: Jouw hulpverlener bij schade
De ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met Verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die je echt helpt als je schade hebt, ook ter plekke.
Met onze praktische oplossingen kan je zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water of tijdens uw vakantie. Zo vormen wij jouw vangnet voor onderweg. Met de betrouwbaarheid en service die je van de ANWB gewend bent.

Dat vinden wij niet alleen zelf, dat blijkt ook uit de prijzen die wij voor onze dienstverlening op het gebied van verzekeringen hebben mogen ontvangen.

In de dienstenwijzer lees je wat je van de dienstverlening van ANWB Verzekeren mag verwachten.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.