ANWB Camperverzekering

ANWB Camperverzekering

Vertrouwd ANWB, tot 80% no-claim korting. Gunstig tarief voor 2e hands campers.

Bereken premie

Vragen?

ANWB Camperverzekering

Onbezorgd op reis met uw camper

Deze zomer weer lekker genieten met uw camper? Met de camperverzekering van ANWB trekt u er onbezorgd op uit. Bereken uw premie en sluit nu online af.

Ook voor tweedehands campers

Of u nu een nieuwe of een tweedehands camper heeft, u kiest zelf de dekking die het beste bij uw wensen aansluit. De ANWB Camperverzekering is zeer compleet. Verder profiteert u van typisch ANWB voordeel, zoals ledenkorting en pakketkorting en kunt u in het buitenland vertrouwen op de ANWB Alarmcentrale. Wel zo vertrouwd!

  • Voordelen
  • Dekking
  • Informatie & Service

Voordelen ANWB Camperverzekering

  • Vertrouwde hulp van ANWB Alarmcentrale
  • Gunstig tarief voor 2e hands campers
  • Tot 80% no-claim korting

Bereken uw premie

Dekking ANWB Camperverzekering

Met drie verschillende basisdekkingen kiest u zelf wat het beste bij u past. Zo heeft u altijd een verzekering op maat, of u nu een tweedehands of een nieuwe camper heeft.

Basisdekkingen

Aanvullende dekkingen

Met onze camperverzekering heeft u de keuze uit aanvullende dekkingen voor inzittenden, uw inventaris en voor rechtsbijstand.

Aanvullende dekkingen 

Bereken uw premie

Over onze camperverzekering

camper 2ehands.jpg

2e hands camper

Uw tweedehands camper verzekert u voordelig bij ANWB.  U kiest zelf of u de aanschafwaarde voor 3 of 5 jaar wilt verzekeren.

basisdekkingen

camper interieur.jpg

Uw spullen meeverzekeren?

U heeft vaak meer spullen in uw camper dan u denkt. Met de aanvullende inventaris dekking is schade aan bijvoorbeeld uw televisie, beddengoed en kookgerei verzekerd.

Aanvullende dekkingen

 

camper-voordeel-2-web.jpg

Korting camperverzekering

Profiteer van typisch ANWB voordeel. Een aantrekkelijk geprijsde camperverzekering met de betrouwbare hulp van de ANWB. En u profiteert standaard van 5% ledenkorting.

Alle korting op een rij

 

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.