camperverzekering-nieuw.jpg

ANWB Camperverzekering

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Scherpe premie 2ehands campers
  • Tot 80% no-claim korting
Leden-
korting  5%

ANWB Camperverzekering

Onbezorgd op reis met uw camper

Deze zomer weer lekker genieten tijdens uw vakantie met uw camper? Met de camperverzekering van de ANWB trekt u er onbezorgd op uit. Of u nu kiest voor de basisdekking of kiest voor extra zekerheid met een van onze aanvullende dekkingen, met de zeer complete ANWB Camperverzekering gaat u altijd goed verzekerd de weg op.

Ook voor tweedehands campers

Of u nu een nieuwe of een tweedehands camper heeft, u kiest zelf de dekking die het beste bij uw wensen past. Verder profiteert u van typisch ANWB voordeel. Met de ANWB Camperverzekering staat u er nooit alleen voor. Door uw camper bij ons te verzekeren bent u dag en nacht verzekerd van de hulp van de ANWB Alarmcentrale. Ook in het buitenland. Daarnaast profiteert u van 5% ANWB Ledenkorting en no-claim korting tot 80%.

Vragen?

Bel 088 - 269 2222

ANWB Camperverzekering

7.6

De ANWB Camperverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 7,6.

7.6 van10

(Gebaseerd op 108 reviews)

Meer over deze beoordeling
  • Dekking
  • Informatie & Service
  • Voordelen

Dekking ANWB Camperverzekering

Met drie verschillende basisdekkingen kiest u zelf wat het beste bij u past. Zo heeft u altijd een verzekering op maat, of u nu een tweedehands of een nieuwe camper heeft.

Basisdekkingen

Aanvullende dekkingen

Met onze camperverzekering heeft u de keuze uit aanvullende dekkingen voor inzittenden, uw inventaris en voor rechtsbijstand.

Aanvullende dekkingen 

Bereken uw premie

Voordelen ANWB Camperverzekering

  • Vertrouwde hulp van ANWB Alarmcentrale
  • Gunstig tarief voor 2e hands campers
  • Tot 80% no-claim korting

Bereken uw premie

camper 2ehands.jpg

2e hands camper

Uw tweedehands camper verzekert u voordelig bij ANWB.  U kiest zelf of u de aanschafwaarde voor 3 of 5 jaar wilt verzekeren.

basisdekkingen

camper interieur.jpg

Uw spullen meeverzekeren?

U heeft vaak meer spullen in uw camper dan u denkt. Met de aanvullende inventaris dekking is schade aan bijvoorbeeld uw televisie, beddengoed en kookgerei verzekerd.

Aanvullende dekkingen

 

camper-voordeel-2-web.jpg

Korting camperverzekering

Profiteer van typisch ANWB voordeel. Een aantrekkelijk geprijsde camperverzekering met de betrouwbare hulp van de ANWB. En u profiteert standaard van 5% ledenkorting.

Alle korting op een rij

 

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.