ANWB Camperverzekering
bol image

ANWB Camperverzekering

Onbezorgd op reis met de camperverzekering van de ANWB

Bereken premie

ANWB Camperverzekering

Nu met 10% korting!

Is uw camper al klaar voor het seizoen? Met de camperverzekering van ANWB trekt u er onbezorgd op uit. Sluit nu af en u ontvangt het eerste jaar 10% korting op de premie.

Ook voor tweedehands campers

Of u nu een nieuwe of een tweedehands camper heeft, u kiest zelf de dekking die het beste bij uw wensen aansluit. De ANWB Camperverzekering is zeer compleet. Verder profiteert u van typisch ANWB voordeel, zoals ledenkorting en pakketkorting en kunt u in het buitenland vertrouwen op de ANWB Alarmcentrale. Wel zo vertrouwd!

  • Voordelen
  • Dekking
  • Informatie & Service

Voordelen ANWB Camperverzekering

  • Tijdelijk met 10% korting!
  • Vertrouwde hulp van ANWB Alarmcentrale
  • Gunstig tarief voor 2e hands campers
  • Tot 80% no-claim korting

Bereken uw premie

Dekking ANWB Camperverzekering

Met drie verschillende basisdekkingen kiest u zelf wat het beste bij u past. Zo heeft u altijd een verzekering op maat, of u nu een tweedehands of een nieuwe camper heeft.

Basisdekkingen

Aanvullende dekkingen

Met onze camperverzekering heeft u de keuze uit aanvullende dekkingen voor inzittenden, uw inventaris en voor rechtsbijstand.

Aanvullende dekkingen 

Bereken uw premie

Over onze camperverzekering

camper 2ehands.jpg

2e hands camper

Uw tweedehands camper verzekert u voordelig bij ANWB.  U kiest zelf of u de aanschafwaarde voor 3 of 5 jaar wilt verzekeren.

basisdekkingen

camper interieur.jpg

Uw spullen meeverzekeren?

U heeft vaak meer spullen in uw camper dan u denkt. Met de aanvullende inventaris dekking is schade aan bijvoorbeeld uw televisie, beddengoed en kookgerei verzekerd.

Aanvullende dekkingen

 

camper-voordeel-2-web.jpg

Korting camperverzekering

Profiteer van typisch ANWB voordeel. Een aantrekkelijk geprijsde camperverzekering met de betrouwbare hulp van de ANWB. En u profiteert standaard van 5% ledenkorting.

Alle korting op een rij