Camperverzekering | ANWB

ANWB Camperverzekering

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Scherpe premie 2ehands campers
  • Tot 80% no-claim korting
Leden-
korting  5%

Camperverzekering

Onbezorgd op reis met uw camper

Deze zomer weer lekker genieten tijdens uw vakantie met uw camper? Met de camperverzekering van de ANWB trekt u er onbezorgd op uit. Of u nu kiest voor de basisdekking of kiest voor extra zekerheid met een van onze aanvullende dekkingen, met de zeer complete ANWB Camperverzekering gaat u altijd goed verzekerd de weg op.

Ook voor tweedehands campers

Of u nu een nieuwe of een tweedehands camper heeft, u kiest zelf de dekking die het beste bij uw wensen past. Verder profiteert u van typisch ANWB voordeel. Met de ANWB Camperverzekering staat u er nooit alleen voor. Door uw camper bij ons te verzekeren bent u dag en nacht verzekerd van de hulp van de ANWB Alarmcentrale. Ook in het buitenland. Daarnaast profiteert u van 5% ANWB Ledenkorting en no-claim korting tot 80%.

Vragen?

ANWB Camperverzekering

7.6

De ANWB Camperverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 7,6.

7.6 van10

(Gebaseerd op 108 reviews)

Meer over deze beoordeling

Over onze camperverzekering

camper 2ehands.jpg
camper interieur.jpg
camper-voordeel-2-web.jpg

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.