Camperverzekering | ANWB

ANWB Camperverzekering

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Scherpe premie 2ehands campers
  • Tot 80% no-claim korting
Leden-
korting  5%

Camperverzekering

Onbezorgd op reis met uw camper

Deze zomer weer lekker genieten tijdens uw vakantie met uw camper? Met de camperverzekering van de ANWB trekt u er onbezorgd op uit. Of u nu kiest voor de basisdekking of kiest voor extra zekerheid met een van onze aanvullende dekkingen, met de zeer complete ANWB Camperverzekering gaat u altijd goed verzekerd de weg op.

Ook voor tweedehands campers

Of u nu een nieuwe of een tweedehands camper heeft, u kiest zelf de dekking die het beste bij uw wensen past. Verder profiteert u van typisch ANWB voordeel. Met de ANWB Camperverzekering staat u er nooit alleen voor. Door uw camper bij ons te verzekeren bent u dag en nacht verzekerd van de hulp van de ANWB Alarmcentrale. Ook in het buitenland. Daarnaast profiteert u van 5% ANWB Ledenkorting en no-claim korting tot 80%.

Vragen?

ANWB Camperverzekering

7.6

De ANWB Camperverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 7,6.

7.6 van10

(Gebaseerd op 195 reviews)

Meer over deze beoordeling

Over onze camperverzekering

camper 2ehands.jpg

2e hands camper

Uw tweedehands camper verzekert u voordelig bij ANWB.  U kiest zelf of u de aanschafwaarde voor 3 of 5 jaar wilt verzekeren.

basisdekkingen

camper interieur.jpg

Uw spullen meeverzekeren?

U heeft vaak meer spullen in uw camper dan u denkt. Met de aanvullende inventaris dekking is schade aan bijvoorbeeld uw televisie, beddengoed en kookgerei verzekerd.

Aanvullende dekkingen

 

camper-voordeel-2-web.jpg

Korting camperverzekering

Profiteer van typisch ANWB voordeel. Een aantrekkelijk geprijsde camperverzekering met de betrouwbare hulp van de ANWB. En u profiteert standaard van 5% ledenkorting.

Alle korting op een rij

 

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.