Reisverzekering

Uw voordelen

  • Extra korting ANWB leden
  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Kinderen tot 5 jaar gratis

Reisverzekering

Aantal personen

Aantal vakantiedagen per jaar

Uw bestemming

Reist u wel eens buiten Europa?

Leden  5% korting

Reisverzekering

Belangrijkste redenen om reisverzekering te nemen

1. Hulp en advies in het buitenland

ANWB Alarmcentrale staat dag en nacht voor u klaar. Zij helpen u bijv. met het regelen van vervoer, het verzorgen van medische begeleiding en geven advies over wat u het beste in uw situatie kunt doen.

2. Bagage verzekeren

U heeft vaak meer van waarde bij u dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan uw tablet, camera of sportuitrusting. U bepaalt zelf of u uw bagage meeverzekert.

3. Medische kosten verzekeren

Bekijk hoe u bent verzekerd bij uw zorgverzekeraar voor medische kosten in het buitenland. Deze worden namelijk niet altijd (volledig) vergoed. Lees meer

ANWB Reisverzekering

8.1

is beoordeeld met een

8.1 van10

(Gebaseerd op 8966 reviews)

Meer over deze beoordeling
koffer-icoon.png

Reisverzekering
Doorlopend

Leden  5% korting

Met een Doorlopende Reisverzekering bent u het hele jaar verzekerd. Ook tijdens een spontaan weekendje weg of stedentrip.  

Meer informatieBereken uw premie

koffer-icoon.png

Reisverzekering
Kortlopend

Leden  5% korting

Met de kortlopende verzekering bent u verzekerd van hulp voor één vakantie. Gaat u vaker dan 1 keer  per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger.

Meer informatieBereken uw premie

Reisverzekering uitgelicht

Overlijdt een goede vriend(in) óf familielid in de 3e graad tijdens uw reis? Dan worden uw kosten van de terugreis naar Nederland vergoed. Uw doorlopende annuleringsverzekering vergoedt uw annuleringskosten.

Dekkingen

Langer dan 2 maanden op reis voor stage, studie of werk? Ook dan biedt de ANWB oplossingen.
Sluit dan de Global Traveler verzekering af.

Lang op reis verzekering
Alarmcentrale-autoverzekering.jpg

Hulp van de ANWB Alarmcentrale

Ga op vakantie met de jarenlange ervaring van de ANWB Alarmcentrale. De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor u klaar. Altijd bereikbaar.

 

Gaat u op vakantie dan is het verstandig te kijken hoe u voor zorgkosten in het buitenland verzekerd bent. Medische kosten worden in het buitenland namelijk niet altijd (volledig) vergoed door uw zorgverzekeraar.

Medische kosten

De annuleringsverzekering dekt de reissom als u uw reis moet annuleren door een onvoorziene bijzondere gebeurtenis. U kunt deze apart als doorlopende of kortlopende verzekering afsluiten, maar ook als aanvullende dekking op uw reisverzekering.

Annuleringsverzekering