Oldtimerverzekering

Oldtimerverzekering

Verzeker uw oldtimer bij de ANWB. Zowel voor uw motor als auto

Bereken uw premie

Oldtimerverzekering

Onbezorgd genieten

De oldtimerverzekering van de ANWB laat u onbezorgd genieten van uw klassieker. U profiteert van een uitstekende dekking en kunt vertrouwen op de medewerkers van dé hulpverlener op het gebied van mobiliteit en recreatie van Nederland. Voor wie zijn oldtimer auto of motor wil verzekeren biedt de ANWB een verzekering met complete dekking, prima voorwaarden tegen een gunstige premie. Bereken eenvoudig, en vrijblijvend, online de premie van uw oldtimerverzekering en sluit eventueel direct online af. Goed verzekerd toeren, wel zo'n prettig gevoel!

Kies zelf de dekking die bij u past

Bij de oldtimerverzekering van de ANWB heeft u de keuze uit twee basisdekkingen: WA (wettelijke aansprakelijkheid, enkel voor schade aan anderen) en WA + Volledig Casco (wettelijke aansprakelijkheid + schade aan uw eigen voertuig).

U kunt uw basisdekking verder uitbreiden met twee aanvullende dekkingen: een Verhaalrechtsbijstandverzekering en een Schadeverzekering voor Op-/Inzittenden.

Dekking Oldtimerverzekering Auto

Dekking Oldtimerverzekering Motor

Vragen?

Service

Oldtimerverzekering
Auto

Verzeker uw oldtimer auto voordelig bij de ANWB. Bereken eenvoudig online uw persoonlijke premie.

Meer info oldtimerverzekering autoBereken premie

Oldtimerverzekering
Motor

Verzeker uw "gouwe ouwe" compleet en voordelig bij de ANWB met onze Oldtimerverzekering Motor.

Meer info oldtimerverzekering motorBereken premie

Voordelen oldtimerverzekering

oldtimer-groen.JPG

Vergoeding op basis van taxatiewaarde

De premie voor een volledig cascodekking is afhankelijk van de waarde van uw auto of motor. Om de waarde vast te kunnen stellen dient er een taxatie plaats te vinden door een TMV of VRT erkend taxateur. De taxatie hoeft niet elk jaar te gebeuren. Eens per drie jaar is voldoende.

oldtimerverzekering-kmteller.JPG

Extra korting bij gering gebruik

Rijdt u minder dan 5.000 km per jaar met uw oldtimer? Dan ontvangt u 10% korting op uw WA-premie! Ideaal voor wie slechts zo nu en dan toert met zijn oldtimer.

oldtimer-stel.jpg

5% extra ledenkorting

Bent u ANWB-lid? Dan krijgt u nog eens extra 5% ledenkorting. Naast de scherpe premies en ledenkorting beloont de ANWB u extra met een zeer aantrekkelijke pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u bij de ANWB afsluit, hoe hoger de korting. Tot wel 10% per jaar!

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.