Oldtimerverzekering
Gratis ANWBcadeaucard

Oldtimerverzekering

Verzeker je oldtimer bij de ANWB. Zowel voor je motor als auto.

Oldtimerverzekering

Onbezorgd genieten

Nú met gratis cadeaucard

Sluit vóór 1 maart 2017 een ANWB doorlopende verzekering af en ontvang een ANWB cadeaucard. Hoe langer je lid bent, hoe hoger je cadeautegoed! Lees meer over de actie.

De oldtimerverzekering van de ANWB laat je onbezorgd genieten van jouw klassieker. Je profiteert van een uitstekende dekking en kunt vertrouwen op de medewerkers van dé hulpverlener op het gebied van mobiliteit en recreatie van Nederland. Voor wie zijn oldtimer auto of motor wil verzekeren biedt de ANWB een verzekering met complete dekking, prima voorwaarden tegen een gunstige premie. Bereken eenvoudig, en vrijblijvend, online de premie van jouw oldtimerverzekering en sluit eventueel direct online af. Goed verzekerd toeren, wel zo'n prettig gevoel!

Kies zelf de dekking die bij je past

Bij de oldtimerverzekering van de ANWB heb je de keuze uit twee basisdekkingen: WA (wettelijke aansprakelijkheid, enkel voor schade aan anderen) en WA + Volledig Casco (wettelijke aansprakelijkheid + schade aan uw eigen voertuig).

Je kunt jouw basisdekking verder uitbreiden met twee aanvullende dekkingen: een Verhaalrechtsbijstandverzekering en een Schadeverzekering voor Op-/Inzittenden.

Dekking Oldtimerverzekering Auto

Dekking Oldtimerverzekering Motor

Oldtimerverzekering

Auto

Verzeker jouw oldtimer auto voordelig bij de ANWB. Bereken eenvoudig online je persoonlijke premie.

Oldtimerverzekering

Motor

Verzeker jouw "gouwe ouwe" compleet en voordelig bij de ANWB met onze Oldtimerverzekering Motor.

Voordelen Oldtimerverzekering

alt text

Vergoeding op basis van taxatiewaarde

De premie voor een volledig cascodekking is afhankelijk van de waarde van jouw auto of motor. Om de waarde vast te kunnen stellen dient er een taxatie plaats te vinden door een TMV of VRT erkend taxateur. De taxatie hoeft niet elk jaar te gebeuren. Eens per drie jaar is voldoende.

alt text

5% extra ledenkorting

Ben je ANWB-lid? Dan krijg je naast de scherpe premies nog eens extra 5% ledenkorting. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten van de oldtimerverzekering direct lid worden. De kosten van het lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

alt text

Extra korting bij gering gebruik

Rij je minder dan 5.000 km per jaar met je oldtimer? Dan ontvang je 10% korting op je WA-premie! Ideaal voor wie slechts zo nu en dan toert met zijn oldtimer.