Bootverzekering | ANWB

Bootverzekering

  • Tot 40% no-claimkorting
  • ANWB Pechhulp mogelijk
  • 3 jaar aanschafwaardegarantie
  • Geen eigen risico voor boten tot €50.000,-
Gemiddeld  25,- voordeliger

Bootverzekering

Gemiddeld €25 voordeliger

Met de ANWB Bootverzekering bent u bijzonder voordelig uit. De premie is gemiddeld €25 lager dan die van andere aanbieders. En als er wat gebeurt, kunt u altijd op ons rekenen.

Kies uw verzekering

U kiest zelf welke bootverzekering het beste bij u past. Wilt u zich alleen verzekeren voor schade die u toebrengt aan een ander? Dan is er de WA-dekking. Wilt u ook (een aantal) schades aan uw boot verzekeren? Dan kiest voor de Basis Casco- of Uitgebreid Cascoverzekering. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren voor ANWB Pechhulp, Ongevallendekking voor opvarenden en Rechtsbijstand.

Vragen?

ANWB Bootverzekering

7.8

De ANWB Bootverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 7,8.

7.8 van10

(Gebaseerd op 5 reviews)

Meer over deze beoordeling

Uw boot goed verzekerd

WaterKampioen_Lid_Worden.jpg

Abonnement Waterkampioen

De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers en motorbootvaarders. Sluit een abonnement voor uzelf of doe het cadeau!

Meer informatie
Bootverzekering_vergelijken.jpg

Bootverzekering vergelijken

Bootverzekering vergelijken? Vergelijk zelf de ANWB Bootverzekering met andere bootverzekeringen op prijs en voorwaarden.

Bootverzekering vergelijken
bootverzekering_dekking.jpg

Dekking

Met de bootverzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB Bootverzekering biedt de keuze uit drie dekkingen: WA, Basis Casco en Uitgebreid Casco.

Bootverzekering_voorwaarden.jpg

Voorwaarden bootverzekering

Het gemak van de ANWB Bootverzekering ziet u terug in de polisvoorwaarden. U leest er onder meer welke gebeurtenissen en zaken verzekerd zijn.

Voorwaarden

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.