advertentie

Auto Verzekeren

Weet u niet zeker welke autoverzekering u moet kiezen? Wij helpen u graag om een goede keuze te maken met het verzekeren van uw auto.

Kies uw autoverzekering bewust

Het is verplicht om een WA-dekking af te sluiten. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en vergoedt de schade die met uw auto aan anderen wordt toegebracht.

Een WA + Beperkt Casco dekking vergoedt ook een aantal schades aan uw eigen auto. Zoals schade als gevolg van brand, diefstal, ruitbreuk, aanrijdingen met wild, en schade door storm en hagel. Deze dekking wordt het vaakst gekozen voor auto's die tussen de 5 en 10 jaar oud zijn.

Met een WA + Volledig Casco dekking (ook wel All Risk dekking genoemd) wordt elke schade aan uw eigen auto gerepareerd, ook als u deze zelf heeft veroorzaakt. Met deze dekking kunt u ook een vergelijkbare auto kopen als uw auto zoveel schade heeft dat deze niet meer te repareren is. Deze dekking wordt het meest gekozen voor nieuwere auto's, tot een jaar of 5. Kies deze dekking ook als u niet de middelen heeft om een (vergelijkbare) auto te kopen als uw auto door eigen schuld total loss is.

Baseer uw keuze op de voorwaarden, maar ook op de service die u wenst op het moment dat u schade heeft.

ANWB Autoverzekering

De Autoverzekering van de ANWB is de autoverzekering van uw hulpverlener. De vertrouwde ANWB Alarmcentrale staat dag en nacht klaar om alles voor u te regelen. Zoals een erkend schadebedrijf bij u in de buurt, een vervangende auto als dat nodig is en natuurlijk al het benodigde papierwerk. Bekijk alle voordelen om uw huidige autoverzekering te vergelijken of ga uw premie autoverzekering berekenen.

Bereken nu zelf uw premie

Waarborgfonds Motorverkeer

Als er met een onverzekerde auto schade wordt toegebracht, dan wordt die schade vergoedt door het Waarborgfonds Motorverkeer. Het fonds verhaalt de gehele uitgekeerde schade altijd op de bestuurder van de onverzekerde auto. Is uw auto niet verzekerd dan riskeert u dus meer dan alleen een boete.

Meer over het Waarborgfonds Motorverkeer

Gerelateerde artikelen:

advertentie

cross sell autoverzekering loyaliteit.jpg

Autoverzekering

Trouwe leden profiteren een jaar lang van extra korting tot 17,5% op de ANWB Autoverzekering. Bereken direct uw korting!

Autoverzekering
Autokoopservice-200x150.jpg

Andere auto kopen?

Kies je voor een nieuwe of gebruikte? De ANWB helpt je kiezen

Bekijk
KL130456 WWP Uitgelichthome 200x150.jpg

Wegenwacht met Partnervoordeel

Heeft uw partner een eigen auto? Sluit dan Wegenwacht service met Partnervoordeel af.
Nu tot eind 2013 gratis! Vanaf  35,- per jaar

Meer informatie
Autofinanciering-200x150.jpg

Auto financieren?

Autofinanciering voor ANWB-leden.

Bekijk