ANWB Tankpas

De verrassend veelzijdige ANWB Tankpas

ANWB Tankpas

ANWB Tankpas

Exclusief voor ANWB voor de Zaak leden
Wekelijks op één verzamelfactuur
Tankpas met landelijke dekking

Met de ANWB Tankpas profiteert u - onderweg én op kantoor - van veel gemak en efficiency. U stemt de functionaliteit van de kaart exact op uw wensen af. De ANWB Tankpas is een onderdeel van ANWB voor de Zaak, en alleen te verkrijgen in combinatie met een ANWB voor de Zaak-lidmaatschap.

Tankpas met landelijke dekking: álle tankstations in Nederland!

De ANWB Tankpas is niet ketengebonden. U kunt dus altijd tanken bij het station van uw keuze.

Wekelijks op één verzamelfactuur

Geen losse tankbonnen meer! Veel gemak bij het op orde houden van uw eigen administratie en het terugvorderen van de BTW. Heeft u meerdere ANWB Tankpassen? Ook dan komen alle kosten van alle Tankpassen samen op één factuur.

Online inzicht in alle mobiliteitskosten

Via Mijn ANWB Tankpas heeft u inzicht in het rij- en tankgedrag en de besparingsmogelijkheden, zowel per kenteken als voor het totale wagenpark.

Bekijk de tarieven

Carwash-module

Een wasbeurt bij de Carwash kan met de ANWB Tankpas afgerekend worden. Voor deze module op de tankpas worden geen kosten berekend. Voorschieten of zelf met een spons aan de slag is vanaf nu verleden tijd!

Makkelijk tanken in Europa!

Met deze aanvulling kunt u in het buitenland bij bijna 33.000 DKV tankstations terecht. De ANWB Tankpas met Europadekking kan zelfs gebruikt worden op tolwegen en bij tunnels. Voor deze functionaliteit betaalt u een extra tarief per maand.

Exclusief voor leden

De ANWB Tankpas is exclusief voor leden van ANWB voor de Zaak. Bent u nog geen lid van ANWB voor de Zaak? Sluit nu af en profiteer van de tijdelijke actie gratis vervangend vervoer Nederland t.w.v. € 25.

Staat u nú stil met pech?

Bel 0900 9000 888 (5 ct/min)

Bel +31 88 269 14 64 vanuit het buitenland

Ben je al lid? Ga snel naar:

Heb je vragen?

Tankpas aanvragen

Wilt u een ANWB Tankpas aanvragen? Neem contact op met ANWB voor de Zaak.

Bel 088 - 269 7373