Het leven is te leuk om stil te staan

Het leven is te leuk om stil te staan

We doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Wegenwacht Service opzeggen

Wat jammer dat je overweegt geen ANWB-lid meer te willen zijn. Wij hebben je namelijk nog zoveel te bieden. We zijn er voor jou: onderweg en op je bestemming. Op elk moment, waar je ook bent. Misschien is er iets veranderd in je situatie, of misschien ben je ergens ontevreden over. Hoe dan ook, we willen graag van je horen. Daarom vragen we je contact met ons op te nemen.

Wist je dat een lekke band, een lege accu, verkeerde brandstof getankt en sleutels in de auto laten zitten, veel voorkomende pechgevallen zijn? In tegenstelling tot andere aanbieders van pechhulp komen wij jou wél graag helpen. Dag en nacht staat de wegenwacht voor je klaar. In 90% van de pechgevallen repareren wij jouw auto zodat je snel weer op weg bent.

Maar misschien heb je nooit pech gehad of maakte je geen gebruik van alle voordelen van het lidmaatschap. Dan is het goed om te weten dat je uit verschillende pakketten kunt kiezen.

Wanneer kan je opzeggen?

Na afloop van de eerste contractperiode kun je je Wegenwacht Service dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Als je in de tussentijd hebt gekozen voor een duurdere Wegenwacht Service, dan wordt de contractperiode verlengd en kun je na afloop van deze verlengde contractperiode opzeggen met 1 maand opzegtermijn. In Mijn ANWB kun je precies zien wat de looptijd is van je Wegenwacht Service en per wanneer je kunt opzeggen.

Wel lid blijven, geen Wegenwacht meer

Je kunt je Wegenwacht Service stoppen, maar wel het ANWB-lidmaatschap behouden. Op deze manier blijf je genieten van de volgende voordelen:

  • Korting op tanken en parkeren
  • Korting op uitjes en evenementen
  • Exclusieve producten en diensten zoals ANWB Visa Card
  • Korting in ANWB winkels en webwinkel
  • Handige apps, zoals ANWB Onderweg app. Zodat je weet hoe je het snelst van A naar B komt.

Alles opzeggen

Als je naast je Wegenwacht Service ook je ANWB-lidmaatschap opzegt heeft dat ook gevolgen voor je andere producten en diensten. Exclusief voor leden is bijvoorbeeld de ANWB Visa Card, korting op ANWB Verzekeringen, en profiteer je van korting op de dierentuin, reisaccessoires of een stedentrip. Ook eventuele Extra passen voor jongeren of partners komen dan te vervallen.

Je verliest ook je kaartkleur als je ook je ANWB-lidmaatschap opzegt
Je kaartkleur staat voor hoeveel Trouwe-Ledenvoordeel korting je krijgt. Hierbij geldt: hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Bekijk de voordelen van het ANWB-lidmaatschap

Informatie hoe je kan opzeggen of wijzigen

De medewerkers van het Leden Service Center helpen je graag. Je kunt ons bellen voor persoonlijk advies of om je opzegging direct in orde te maken.

Bel 088 - 269 22 22 voor ons Leden Service Center. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Heb je vragen over...

Na afloop van de eerste contractperiode kun je je Wegenwacht Service dagelijks opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Als je in de tussentijd hebt gekozen voor een duurdere Wegenwacht Service, dan wordt de contractperiode verlengd en kun je na afloop van deze verlengde contractperiode opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Op Mijn ANWB kun je precies zien wat de looptijd is van je Wegenwacht Service en per wanneer je kunt opzeggen. Je kunt hiervoor ook bellen met ons Leden Service Center (088-269 22 22).

Wilt u uw Wegenwacht Service niet opzeggen maar wijzigen? Dat kan via Mijn ANWB of neem contant op met ons Leden Service Center.

Je kunt het overlijden van een familielid of bekende telefonisch aan ons doorgeven (088-269 22 22). Je hebt geen kopie van overlijdensakte nodig. We maken de opzegging direct in orde en zorgen ervoor dat teveel betaalde contributie gerestitueerd wordt aan de erven.

Bel 088 - 269 22 22 voor ons Leden Service Center en we helpen je direct. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur - 16.00 uur.

Telefonisch kunnen we je het beste helpen en de opzegging direct in orde maken. Een opzegging kan ook, onder vermelding van het ANWB lidmaatschapsnummer, per post worden verzonden naar:

ANWB Leden Service Center
Postbus 93200
2509 BA Den Haag

Voordelen van de ANWB

alt text

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

alt text

Advies & informatie

Waar je ook bent en wat je ook wil weten: de ANWB is er voor jou. Met persoonlijk advies, handige apps en ons ledenmagazine de Kampioen.

alt text

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.