Dagje uit

Dagje uit

Op zoek naar een leuk dagje uit? Bij Land van ANWB vind je talloze uitjes, vaak met korting voor ANWB-leden.

Zoek een uitje

Dagje uit

Voor de leukste uittips, dagje uit, attracties, ANWB Tickets, kortingen en voordelige restaurants ben je bij het Land van ANWB aan het juiste adres! T/m 31 december ontvang je bij bestelling van tickets via Land van ANWB een gratis voucher, waarmee 25% korting krijgt op je totale restaurantrekening via Couverts.

Zoek een dagje uit

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen

Een dagje uit met de kinderen is altijd erg gezellig, maar waar gaan jullie naar toe? En voor welke leeftijd is de activiteit geschikt? Hier vind je een overzicht met uitjes voor elke leeftijd.

alt text

Goedkoop dagje uit

Zin om een dagje weg te gaan, maar geen zin om veel geld uit te geven? Dat hoeft op veel leuke plekken in Nederland ook helemaal niet.Vind hier een overzicht van goedkope uitjes.

Tips dagje uit

Tips dagje uit

Plan een keer een bijzonder dagje uit. Van vestingsteden tot kleine dierentuinen. Hier vind je enkele leuke tips voor een bijzonder dagje uit. Een keer wat anders.

Actief dagje uit

Actief dagje uit

Een dagje actief op pad is leuk voor het hele gezin. Lekker klimmen en klauteren in het bos, indoor skiën of een mooie wandeling maken. Een origineel en leuk dagje uit.

alt text

Romantisch dagje uit

Ga er lekker een dagje met je geliefde tweeën ertussenuit. Bij Land van ANWB vind je de leukste romantische en gezellige uitjes, vaak ook nog met voordeel.

alt text

Autoroutes

Ontdek al het moois wat Nederland te bieden heeft tijdens een van 47 autoroutes die de ANWB voor je geselecteerd heeft.

alt text

11x Een gratis uitje

In Nederland zijn genoeg leuke, gratis uitjes te vinden! Bekijk snel het door ons geselecteerde aanbod.

alt text

Voordelig naar het museum

Naar het museum hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Bezoek als ANWB-lid nu deze musea met korting.

alt text

Zoek een uitje

Met bijzondere uittips en aantrekkelijke kortingen wordt de bezoeker verrast, iedere keer weer. Voor een kinderfeestje of een gezellige fietstocht: je vindt er volop inspiratie!

alt text

Entreebewijzen

Bestel je entreebewijzen voor attractieparken, dierentuinen, musea of een ander dagje uit online. En vaak ook met ledenvoordeel.

alt text

Weekendje weg

Blijven jullie een lange dag weg? Maak er dan samen met de kinderen een weekendje weg van!

Winkelsteden in Nederland

Winkelsteden in Nederland

Waar in Nederland zitten de leukste winkels? De Kampioen heeft de leukste winkels in de mooiste steden voor jou opgezocht.

Nieuws en tips

alt text

Winkelen in Deventer

Kampioen december 2016

Zonder Dickens Festijn is het geen kerst in Deventer. Wij bezochten de Hanzestad eens buiten het 19de eeuwse weekend, en zie daar: Dickens is overal!

Test actions cams, 2016

Kampioen december 2016

Moet je de hoofdprijs betalen voor een goede action cam? De Kampioen neemt de proef op de som en test acht action cams tot € 150,-. Op het land, in het water, onder water én in de sneeuw.

Andere leden bekeken ook