Het ANWB Fietsknooppuntenspel

Vrije tijd

alt text

Tips voor fotograferen in de winter

ANWB Fotoservice geeft tips voor jouw winterwonderland-foto's

Zoek jouw elektrische fiets

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets? Onze ANWB Fietsexpert Hans de Looij test de nieuwste fietsen speciaal voor jou. Je vergelijkt gemakkelijk fietsen om zo jouw perfecte e-bike te vinden.

Uitjes met korting

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit? Bij Land van ANWB bestel je je entreebewijzen vaak met korting. Zoek snel jouw uitje!

alt text
Vanaf24,-

De ANWB Fietspas

Met Wegenwacht® Fiets Service, 10% korting op fietshuur, korting onderweg, een gratis ANWB Knooppuntenkaart en nog meer...

De winter op zijn mooist

alt text

Doen in de winter

Tijdens de winter is er genoeg te doen en hoef je je geen moment te vervelen. Wij hebben voor alle gelegenheden de leukste tips voor jou verzameld.

alt text
Met8,-korting

Winter Efteling

De Efteling verandert in de winter in een sprookjesachtige winterwereld van twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren.

alt text

Uitjes in de herfst

De herfstvakantie staat voor de deur, heb jij al plannen gemaakt? De Kampioen schotelt je de leukste herfstuitjes voor. En je krijgt nog korting ook!

Makkelijk betalen tijdens je dagje uit?

Veilig en gemakkelijk betalen met VisaCard, de goedkoopste creditcard voor leden.

De mooiste fietsroutes in de herfst

De mooiste fietsroutes in de herfst

Fietsen door het bos is schitterend in dit jaargetijde: de verkleuringen van de bomen, de geur van de herfst, het lage zonlicht... Ontdek de állermooiste herfstroutes voor op de fiets. 

Ideetjes voor de donkere najaarsdagen

Laat pech je dagje uit niet verpesten

Met bijna 900 wegenwachten is er altijd wel één in de buurt. We doen er alles aan om je snel weer op weg te helpen met je eigen auto. En zo gaan jullie altijd met een gerust gevoel op pad.

alt text
Met5,-korting

Wandelen & dineren

Ontdek een stad met walking dinner

Walking dinner is een culinair wandelarrangement waarbij men kan kiezen uit een 3- of 4-gangen menu. Iedere route wordt verzorgd door vier restaurants.

alt text

Kerstmarkten Nederland

Niets geeft je zo'n kerstgevoel als de kerstmarkten. Wist je dat wij in Nederland ook een heleboel kerstmarkten hebben die je zeker niet mag missen?

Klassieke concerten

Klassieke concerten

Ontdek de mooiste klassieke concerten in december, van de gevleugelde kerstconcerten tot het grootste Zwanenmeer.

alt text

Lekker uitwaaien in Nederland

Niets is lekkerder dan in de winter genieten van een weekendje weg. In het buitenland of in eigen land er zijn genoeg mogelijkheden. Geniet van een heerlijke wandeling in het bos of van een boek bij het knapperende haardvuur.

Speciaal voor jou geselecteerd