ANWB Woonpakket
bol image

ANWB Woonpakket

5 verzekeringen op maat, uw huis en spullen uitstekend verzekerd.

Bereken uw premie

Vragen?

ANWB Woonpakket:

Inboedel, opstal, rechtsbijstand, aansprakelijkheid, ongevallen

Uw huis & gezin prima verzekerd

Uw huis en uw gezin zijn prima verzekerd met de verzekeringen uit het ANWB Woonpakket. Alle woonverzekeringen hebben een ruime dekking en u bent nooit onderverzekerd. De ANWB helpt u ook in en rondom uw huis snel weer op weg, zoals u van ons gewend bent!

Bekijken wat het u kost en waarvoor u dan verzekerd bent kan eenvoudig, al onze woonverzekeringen zitten in 1 woonpakket.

Gemak ANWB Woonpakket

U kiest zelf de verzekeringen en dekkingen die passen bij uw (gezins-)situatie.
Bekijk de veelgestelde vragen over het ANWB Woonpakket.

Het gemak van het ANWB Woonpakket ziet u ook terug in onze polisvoorwaarden.

Bereken uw premie

Tot 10% korting!

ANWB Woonpakket: vrij kiezen, oplopende korting:

2 verzekeringen:  5% korting
3 verzekeringen: 7,5% korting
4 verzekeringen: 10% korting

Bereken nu uw premie!

Verzekeringen ANWB Woonpakket:

Inboedelverzekering

Met een ANWB Inboedelverzekering zijn uw inboedel, computerapparatuur en andere spullen thuis goed verzekerd. Een fijn idee als er brand-, diefstal, - of waterschade ontstaat.

Inboedelverzekering

Woonhuisverzekering

Met de ANWB Woonhuisverzekering (opstalverzekering) is uw huis verzekerd tegen de gevolgen van brand-, storm- en waterschade. Met garantie tegen onderverzekering!

Woonhuisverzekering

 

Rechtsbijstandverzekering

De ANWB Rechtsbijstandverzekering biedt deskundige hulp van onafhankelijke experts. Omdat een conflict al snel een juridisch gevecht kan worden.

Rechtsbijstandverzekering

 

Aansprakelijkheidsverzekering

De Aansprakelijkheidsverzekering van ANWB verzekert u tegen schade dia u aan iemand of aan iemands spullen veroorzaakt heeft. Of dit nu is gebeurd tijdens uw werk of in uw vrije tijd.

Aansprakelijkheidsverzekering

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar kan grote gevolgen hebben. Met de ANWB ongevallenverzekering bent u wereldwijd verzekerd van een uitkering bij invaliditeit of overlijden.

Ongevallenverzekering

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.