Scootmobielverzekering

Verzeker uw scootmobiel of invalidevoertuig ook bij de ANWB. Dan profiteert u niet alleen van een complete dekking, maar u bent ook verzekerd van deskundige medewerkers van de ANWB. Heeft u bijvoorbeeld schade? Dan helpen wij u met het papierwerk.

Met onze scootmobielverzekering kunt u uw scootmobiel verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalidevoertuigen, Segways én golfkarretjes. 

Nu Wegenwacht Scootmobiel Service gratis

ANWB-hulp bij pech onderweg. Nu een volledig jaar gratis! Sluit nu uw ANWB Scootmobielverzekering en profiteer als ANWB-lid van dit voordeel (waarde 53 euro). Bekijk de actievoorwaarden.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wilt u de ANWB Scootmobielverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in uw mail. U heeft na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kunt u bij de ANWB rekenen op uitstekende service. 
Bereken uw premie

Vragen?

Uw scootmobiel goed verzekerd

scootmobiel_wegenwacht_service.jpg

Pechhulp voor uw scootmobiel

De ANWB biedt ook hulp voor uw scootmobiel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Wegenwacht pechhulp scootmobiel kunt u rekenen op hulp bij pech. Een geruststellende gedachte.

Pechhulp scootmobiel

scootmobiel_premie_berekenen.jpg

Premie berekenen

Goed verzekerd de weg op met uw scootmobiel. Een vertrouwde service en ook nog eens tot eind 2015 de ANWB Scootmobiel wegenwacht service cadeau. Bereken snel uw premie.

Bereken uw premie

scootmobiel_dekkingen_verzekering.jpg

Dekking

Met de scootmobiel- verzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB Scootmobielverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: WA en WA + Volledig Casco. Natuurlijk kunt u de accessoires van uw scootmobiel ook meeverzekeren.

scootmobiel_voorwaarden_verzekering.jpg

Voorwaarden

Het gemak van de ANWB Scootmobielverzekering ziet u terug in de polisvoorwaarden. U leest er onder meer wat verzekerd is, hoe wij eventuele schade aan uw scootmobiel vaststellen, wanneer wij betalen enzovoorts.

Voorwaarden

Top 5 veelgestelde vragen scootmobielverzekering

Wanneer ontvang ik mijn verzekeringssticker?

Binnen 5 werkdagen na het sluiten van de verzekering. De polis vervalt elk jaar op 1 mei en dus krijgt u voor deze datum een nieuw sticker toegestuurd.

Vanaf 2016 is het verzekeringsplaatje vervangen door een sticker, dit heeft dezelfde status als een verzekeringsplaatje.

Kan ik ook een gesloten scootmobiel verzekeren?

Helaas kunt u een gesloten scootmobiel niet meer bij ons verzekeren.

Wat is een gesloten scootmobiel?

Onder gesloten scootmobielen verstaan we invalidenvoertuigen die overdekt zijn, maximaal 1.10 meter breed zijn en maximaal 45 km/u mogen. Veel voorkomende merken zijn Canta, Arola of JDM.

Tot wanneer loopt mijn scootmobielverzekering door?

De scootmobielverzekering is een zogenoemde doorlopende verzekering, deze wordt stopgezet op uw verzoek.

Waarom ontvang ik een sticker als verzekeringsplaatje?

Wij maken  het u graag  gemakkelijk. Daarom krijgt u niet langer een metalen verzekeringsplaatje, maar een verzekeringssticker. Deze sticker plakt u eenvoudig op de plaats van het plaatje.
Een sticker heeft dezelfde juridische status als het blikken plaatje, alleen kunt u een sticker makkelijker bevestigen. Daarnaast zijn de kosten voor ons lager, waardoor we ook de premie zo laag mogelijk houden.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.