Scootmobielverzekering | ANWB

Scootmobielverzekering

  • 5% ANWB Ledenkorting
  • Verzekert ook Segways en golfkarren
  • Allriskverzekering mogelijk
  • Ongevallen meeverzekeren is mogelijk
Leden
Korting  5%

Scootmobielverzekering

Verzeker uw scootmobiel of invalidevoertuig ook bij de ANWB. Dan profiteert u niet alleen van een complete dekking, maar u bent ook verzekerd van deskundige medewerkers van de ANWB. Heeft u bijvoorbeeld schade? Dan helpen wij u met het papierwerk.

Keuze uit diverse dekkingen

Bij de ANWB kunt u uw scootmobiel verzekeren en kiezen uit twee verschillende basisdekkingen. Zodra de scootmobiel op uw naam staat dan bent u wettelijk verplicht om deze te verzekeren voor schades die u aan anderen toebrengt. Dit is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering. Daarnaast heeft ANWB de dekking Volledig Casco, waarmee ook de meeste schades aan uw scootmobiel zijn verzekerd.

Bent u op zoek naar meer zekerheid? U kunt uw scootmobielverzekering compleet maken met aanvullende dekkingen. Dit kan door u te verzekeren voor verhaalsrechtsbijstand en ongevallen voor opzittenden.

De scootmobielverzekering van de ANWB biedt een gecombineerde diefstal- en beschadigingsdekking. Bent u lid van de ANWB? Dan ontvangt u 5% ANWB Ledenkorting.

Met onze scootmobielverzekering kunt uw scootmobiel verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalidevoertuigen, Segways én golfkarretjes.

Bereken nu uw premie

Uw scootmobiel goed verzekerd

scootmobiel_wegenwacht_service.jpg

Pechhulp voor uw scootmobiel

De ANWB biedt ook hulp voor uw scootmobiel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Wegenwacht pechhulp scootmobiel kunt u rekenen op hulp bij pech. Een geruststellende gedachte.

Pechhulp scootmobiel

scootmobiel_premie_berekenen.jpg

Premie berekenen

Goed verzekerd de weg op met uw scootmobiel. Een vertrouwde service en ook nog eens tot eind 2015 de ANWB Scootmobiel wegenwacht service cadeau. Bereken snel uw premie.

Bereken uw premie

scootmobiel_dekkingen_verzekering.jpg

Dekking

Met de scootmobiel- verzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB Scootmobielverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: WA en WA + Volledig Casco. Natuurlijk kunt u de accessoires van uw scootmobiel ook meeverzekeren.

scootmobiel_voorwaarden_verzekering.jpg

Voorwaarden

Het gemak van de ANWB Scootmobielverzekering ziet u terug in de polisvoorwaarden. U leest er onder meer wat verzekerd is, hoe wij eventuele schade aan uw scootmobiel vaststellen, wanneer wij betalen enzovoorts.

Voorwaarden

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.