Scootmobielverzekering

Scootmobielverzekering

ANWB Scootmobielverzekering: uitstekende dekking en vertrouwde hulp van de ANWB.

Bereken uw premie

Vragen?

Scootmobielverzekering

Verzeker uw scootmobiel of invalidevoertuig ook bij de ANWB. Dan profiteert u niet alleen van een complete dekking, maar u bent ook verzekerd van deskundige medewerkers van de ANWB. Heeft u bijvoorbeeld schade? Dan helpen wij u met het papierwerk.

Tip: Nu Wegenwacht Scootmobiel Service gratis

ANWB-hulp bij pech onderweg voor uw scootmobiel, nú tot eind 2016 gratis! Sluit nu uw ANWB Scootmobielverzekering en profiteer als ANWB-lid van dit voordeel (Waarde 53 euro). Bekijk de actievoorwaarden.

De scootmobielverzekering van de ANWB biedt een gecombineerde diefstal- en beschadigingsdekking. Bent u lid van de ANWB? Dan ontvangt u 5% ANWB Ledenkorting.

Met onze scootmobielverzekering kunt uw scootmobiel verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalidevoertuigen, Segways én golfkarretjes.

Bereken nu uw premie

  • Voordelen
  • Dekking
  • Informatie & Service

Voordelen ANWB Scootmobielverzekering

De scootmobielverzekering van de ANWB is scherp geprijsd, maar geniet ook van voordelen als:

  • Nú met gratis pechhulp!
  • De mogelijkheid tot all-risk verzekeren
  • Verzekert ook Segways en golfkarren
  • 5% ANWB Ledenkorting op de premie!

Bereken uw premie

Dekking Scootmobielverzekering

Bij de ANWB kunt u voor uw scootmobiel kiezen uit twee basisdekkingen. Zo kunt u ook de verzekering van uw scootmobiel afstemmen op uw situatie.

Dekkingen scootmobielverzekering

Aanvullende dekkingen scootmobielverzekering

Bereken uw premie

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.