Scootmobielverzekering | ANWB

Scootmobielverzekering

  • 5% ANWB Ledenkorting
  • Nú gratis Wegenwacht Service
  • Allriskverzekering mogelijk
Leden
Korting  5%

Scootmobielverzekering

Verzeker uw scootmobiel of invalidevoertuig ook bij de ANWB. Dan profiteert u niet alleen van een complete dekking, maar u bent ook verzekerd van deskundige medewerkers van de ANWB. Heeft u bijvoorbeeld schade? Dan helpen wij u met het papierwerk.

Tip: Nu Wegenwacht Scootmobiel Service gratis

ANWB-hulp bij pech onderweg voor uw scootmobiel, nú tot eind 2016 gratis! Sluit nu uw ANWB Scootmobielverzekering en profiteer als ANWB-lid van dit voordeel (Waarde 53 euro). Bekijk de actievoorwaarden.

De scootmobielverzekering van de ANWB biedt een gecombineerde diefstal- en beschadigingsdekking. Bent u lid van de ANWB? Dan ontvangt u 5% ANWB Ledenkorting.

Met onze scootmobielverzekering kunt uw scootmobiel verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalidevoertuigen, Segways én golfkarretjes.

Bereken nu uw premie

Vragen?

Uw scootmobiel goed verzekerd

scootmobiel_wegenwacht_service.jpg

Pechhulp voor uw scootmobiel

De ANWB biedt ook hulp voor uw scootmobiel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Wegenwacht pechhulp scootmobiel kunt u rekenen op hulp bij pech. Een geruststellende gedachte.

Pechhulp scootmobiel

scootmobiel_premie_berekenen.jpg

Premie berekenen

Goed verzekerd de weg op met uw scootmobiel. Een vertrouwde service en ook nog eens tot eind 2015 de ANWB Scootmobiel wegenwacht service cadeau. Bereken snel uw premie.

Bereken uw premie

scootmobiel_dekkingen_verzekering.jpg

Dekking

Met de scootmobiel- verzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB Scootmobielverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: WA en WA + Volledig Casco. Natuurlijk kunt u de accessoires van uw scootmobiel ook meeverzekeren.

scootmobiel_voorwaarden_verzekering.jpg

Voorwaarden

Het gemak van de ANWB Scootmobielverzekering ziet u terug in de polisvoorwaarden. U leest er onder meer wat verzekerd is, hoe wij eventuele schade aan uw scootmobiel vaststellen, wanneer wij betalen enzovoorts.

Voorwaarden

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.