verzekering_recreatief.jpg

Recreactief verzekering

  • Dekking tegen diefstal
  • Wereldwijde dekking
  • Doorlopend verzekerd
Leden
Korting  5%

Recreactiefverzekering

Met de Recreactiefverzekering is uw vrijetijdsuitrusting doorlopend verzekerd. Bijvoorbeeld:

  • Kampeeruitrusting; kleding, schoeisel, sport- en spelartikelen en kinderspeelgoed.
  • Kleine vaartuigen met een oorspronkelijke aankoopprijs tot € 1.250,- zoals kano’s, roei- en rubberboten (zonder motor) en surfplank.
  • Duikuitrusting, golfuitrusting, hengelsportuitrusting, paardensportuitrusting;
  • Fotocamera en videocamera.
  • Draagbare radio’s, t.v.’s en andere audio(visuele) apparatuur;
  • Sporthorloges, stopwatches, hoogtemeters etc.
Voorwaarden Recreactiefverzekering

 

Vergoeding bij diefstal of verlies

Als de dagwaarde bij verlies of diefstal meer dan 50% van de oorspronkelijke aankoopprijs is, wordt de oorspronkelijke aanschafprijs vergoed. Is de dagwaarde lager dan 50% van de oorspronkelijke aanschafprijs? Dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.

Aankoopprijs meer dan €250?

Wilt u recreatiespullen met een oorspronkelijke aankoopprijs van meer dan € 250,- per artikel verzekeren? Dan moet u deze gespecificeerd opgeven. U betaalt dan per artikel 3% van de oorspronkelijke aankoopprijs.

Aankoopprijs minder dan €250?

Wilt u een uitrusting verzekeren waarin zich geen enkel artikel bevindt met een oorspronkelijke aankoopprijs van meer dan € 250,-? Dan hoeft u de waarden niet te specificeren, maar alleen de totale waarde van de artikelen op te geven.De premie begint bij slechts € 21,- per jaar.

Ook een ANWB Reisverzekering?

Heeft u een ANWB Reisverzekering? De bagadedekking van de Doorlopende Reisverzekering biedt dekking tot € 300,- voor uw waardevolle spullen. De dekking kunt u uitbreiden tot € 1.500,- met de aanvullende dekking Geld en Hobby Sportuitrusting.

Premie Doorlopende Reisverzekering berekenen

Vragen?

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.