verzekering_tablet_mobiel.jpg

Mobiel verzekering

  • Dekking buitenshuis
  • Wereldwijde dekking
  • Dagelijks opzegbaar
Leden
Korting  5%

Mobiel verzekering

Verzeker uw tablet, smartphone, camera of laptop - Nr. 1 volgens consumentenbond

Met de Mobiel verzekering van de ANWB bent u verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging

De dekking van de ANWB Mobiel verzekering geldt buiten het huis en wereldwijd: op straat, de camping of op school. Hoogste score volgens de Consumentenbond (Smartphone test, december 2013). 

Tip: Met de ANWB Inboedelverzekering zijn uw spullen in huis het best verzekerd.

Vragen?

iPhone, iPad, Laptop verzekeren

ipad-verzekeren.jpg

iPad verzekeren

Een iPad of Tablet neemt u graag overal mee naar toe. U wilt uw iPad verzekeren of ander merk tablet verzekeren. Sluit nu Mobiel Verzekering van ANWB af.

iPad verzekeren

iphone-verzekeren.jpg

iPhone verzekeren

Uw iPhone verzekeren of ander merk Smartphone? Het is voordelig geregeld met de ANWB Mobiel verzekering die erg voordelig is.

iPhone verzekering

laptop-verzekeren.jpg

Laptop verzekeren

De laptop wordt steeds vaker meegenomen op vakantie, met name naar de camping. De dekking van een reisverzekering is vaak niet voldoende.

Laptop verzekering

Dekking Mobiel Verzekering

Wat is verzekerd?

Met de mobiel verzekering heeft u dekking voor verlies, diefstal of beschadiging als gevolg van brand, neerslag of storm. Ook schade door enig ander plotseling van buitenkomend onheil.
Als u schade meldt hebben we bewijs nodig zoals een afschrift van een proces-verbaal of bewijs van aangifte, nota’s of andere bewijsmiddelen met betrekking tot de omvang van de schade of de schadeoorzaak.

Dekkingen

Wat is niet verzekerd?

Niet verzekerd is bijvoorbeeld beschadiging door slijtage, krassen, schrammen, deuken en soortgelijke oorzaken door dagelijks gebruik. Indien u bij diefstal, vermissing of verduistering, niet aannemelijk kunt maken dat voldoende zorg is betracht met betrekking tot het beheer van de mobiele apparatuur, dan is er geen dekking.

voorwaarden

Uitkering bij schade

In geval van beschadiging worden de herstelkosten vergoed. Zijn de kosten voor herstel te hoog dan is er sprake van totaal verlies. Bij totaal verlies wordt de nieuwwaarde vergoed. Alleen als de huidige waarde van uw apparaat minder bedraagt dan 50% van de nieuwwaarde wordt de dagwaarde vergoed. De waarde van de restanten wordt op het vastgestelde schadebedrag in mindering gebracht. Bij iedere schade geldt een eigen risico van € 50,-.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.