Bromfietsverzekering | ANWB

Bromfietsverzekering

  • Tot 75% no-claim korting
  • Gratis 1 jaar aanschafwaardegarantie
  • Ook 2de hands brommers verzekerd

Bereken uw premie

Leden
korting  5%

Bromfietsverzekering

Uw bromfiets goed en voordelig verzekerd

Denkt u na over de aanschaf van een bromfiets? Of heeft u een andere bromfiets op het oog? Vergeet dan niet om na te denken over uw bromfietsverzekering. Bij ANWB kunt u nieuwe en gebruikte bromfietsen verzekeren. Met de ANWB bromfietsverzekering gaat u altijd goed en voordelig verzekerd de weg op.

Keuze uit diverse dekkingen

Bij de ANWB kunt u uw bromfiets verzekeren en kiezen uit vier verschillende basisdekkingen. Zodra de bromfiets op uw naam staat dan bent u wettelijk verplicht om deze te verzekeren voor schades die u aan anderen toebrengt. Dit is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering. Daarnaast heeft ANWB de dekking Diefstal bromfiets en de dekking Aanrijding.

Bent u op zoek naar meer zekerheid? U kunt uw bromfietsverzekering compleet maken met aanvullende dekkingen, naast bovenstaande basisdekkingen. Dit kan door u te verzekeren voor verhaalsrechtsbijstand, ongevallen voor opzittenden of aanschafwaardegarantie.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Bereken uw premie en sluit eenvoudig en snel een ANWB Bromfietsverzekering af.

ANWB Bromfietsverzekering

7.6

is beoordeeld met

7.6 van10

(Gebaseerd op 133 reviews)

Meer over deze beoordeling

Uw bromfiets goed verzekerd

ANWB_pechhulp_bromfiets.jpg

Pechhulp voor uw bromfiets

De ANWB biedt ook hulp voor uw bromfiets, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Wegenwacht pechhulp bromfiets kunt u rekenen op hulp bij pech. Een geruststellende gedachte

Pechhulp bromfiets

aanschafwaardegarantie_bromfiets.jpg

Aanschafwaarde- garantie

Bij diefstal en totaal verlies in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed indien u kiest voor de Diefstal en/of Aanrijding dekking.

Aanschafwaardegarantie
aanvullende_dekkingen_bromfiets.jpg

Dekkingen

Bij de ANWB heeft u een complete verzekering voor uw scooter of bromfiets. Met de aanvullende dekking 'Aanrijding' zijn uw helm en uw kleding ook meeverzekerd.

voorwaarden_bromfietsverzekering.jpg

Voorwaarden

Het gemak van de ANWB Bromfietsverzekering ziet u terug in de polisvoorwaarden. U kunt bijvoorbeeld elke dag de verzekering beëindigen, zo zit u niet gelijk vast aan een jaarcontract.

Voorwaarden

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.