Bromfietsverzekering | ANWB

Bromfietsverzekering

  • Tot 75% no-claim korting
  • Gratis 1 jaar aanschafwaardegarantie
  • Ook 2de hands brommers verzekerd

Bereken uw premie

Leden
korting  5%

Bromfietsverzekering

Uw bromfiets goed en voordelig verzekerd

Denkt u na over de aanschaf van een bromfiets? Of heeft u een andere bromfiets op het oog? Vergeet dan niet om na te denken over uw bromfietsverzekering. Bij ANWB kunt u nieuwe en gebruikte bromfietsen verzekeren. Met de ANWB bromfietsverzekering gaat u altijd goed en voordelig verzekerd de weg op.

Keuze uit diverse dekkingen

Bij de ANWB kunt u uw bromfiets verzekeren en kiezen uit vier verschillende basisdekkingen. Zodra de bromfiets op uw naam staat dan bent u wettelijk verplicht om deze te verzekeren voor schades die u aan anderen toebrengt. Dit is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering. Daarnaast heeft ANWB de dekking Diefstal bromfiets en de dekking Aanrijding.

Bent u op zoek naar meer zekerheid? U kunt uw bromfietsverzekering compleet maken met aanvullende dekkingen, naast bovenstaande basisdekkingen. Dit kan door u te verzekeren voor verhaalsrechtsbijstand, ongevallen voor opzittenden of aanschafwaardegarantie.

Vragen?

ANWB Bromfietsverzekering

7.6

is beoordeeld met

7.6 van10

(Gebaseerd op 133 reviews)

Meer over deze beoordeling

Uw bromfiets goed verzekerd

ANWB_pechhulp_bromfiets.jpg

Pechhulp voor uw bromfiets

De ANWB biedt ook hulp voor uw bromfiets, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met Wegenwacht pechhulp bromfiets kunt u rekenen op hulp bij pech. Een geruststellende gedachte

Pechhulp bromfiets

aanschafwaardegarantie_bromfiets.jpg

Aanschafwaarde- garantie

Bij diefstal en totaal verlies in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed indien u kiest voor de Diefstal en/of Aanrijding dekking.

Aanschafwaardegarantie
aanvullende_dekkingen_bromfiets.jpg

Dekkingen

Bij de ANWB heeft u een complete verzekering voor uw scooter of bromfiets. Met de aanvullende dekking 'Aanrijding' zijn uw helm en uw kleding ook meeverzekerd.

voorwaarden_bromfietsverzekering.jpg

Voorwaarden

Het gemak van de ANWB Bromfietsverzekering ziet u terug in de polisvoorwaarden. U kunt bijvoorbeeld elke dag de verzekering beëindigen, zo zit u niet gelijk vast aan een jaarcontract.

Voorwaarden

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.