advertentie

advertentie

Actueel

Maak een kind helemaal Heppie!

Maak een kind helemaal Heppie!

Doneer 1% van je vakantiegeld en maak een kind 100% Heppie! Met deze oproep vraagt Stichting Heppie aandacht voor Nederlandse kinderen die nooit op vakantie kunnen.Stichting Heppie

Museum op wielen

Museum op wielen

Bij Tour d’artistique zie je 30 oldtimer-caravans met elk een eigen tentoonstelling. Een museumkaravaan!Cassettecaravan in museumkaravaan

Deze maand

Mijn hangmat.jpg

Mijn hangmat

Upload jouw hangmat-foto en maak kans op publicatie in de Kampioen.

Upload jouw foto
Iris Hannema.jpg

Column

Lees de columns van journalist en wereldreizigster Iris Hannema

Columns
Wandelroutes home.jpg

12 gratis wandelroutes

Zonnebril? Check! Wandelschoenen? Check! Zonnebrandcrème? Check! Dan ben je klaar voor onze twaalf wandelroutes. We hebben er in iedere provincie eentje uitgezocht. Downloaden is gratis.

Naar de routes
facebook-twitter.jpg

Volg ons

Volg de Kampioen ook op Facebook en Twitter.

Volg ons
Verkeersquiz home.jpg

Verkeersquiz

De Kampioen is benieuwd hoe het gesteld is met jouw verkeerskennis. Doe mee met onze Nationale Verkeerstest!

Doe mee met de verkeersquiz
Elektrische fietsen home.jpg

Test elektrische fietsen

De elektrische fiets is definitief doorgebroken. De Kampioen heeft twaalf uiteenlopende modellen getest. Verschillend in uiterlijk, aandrijving én prijs. Welke is de beste?

De test
Prijsvragen Kampioen 5.jpg

Prijsvragen Kampioen 5

Maak kans op een 13-daagse rondreis in Noorwegen, een Boretti buitenkeuken, een navigatiesysteem van TomTom en vele andere prachtige prijzen.

Doe mee
Anders elektrisch home.jpg

Anders elektrisch

De Kampioen ging een weekje aan de haal met vier elektrische alternatieven… en dat was een heel leuke week!Lees over onze ervaringen en bekijk de video's.

Ervaringen en video's
Paklijst wandelvakanties.jpg

Paklijst wandelvakanties

Wandelschoenen? Check! Zonnebrand? Check! En vergeet ook niet om iets tegen de muggen mee te nemen als je gaat wandelen. Zeker weten dat je alles bij je hebt? Vink dan onze paklijst af.

Paklijst wandelvakanties
Autoverzekering home.jpg

Autoverzekering

Een allrisk autoverzekering heb je niet voor niets. Schade? De verzekering dekt de kosten! Maar soms is het slimmer zélf de kosten van herstel te betalen.

Lees verder
Fietsmodus home.jpg

Kappen met 'appen' op de fiets

Het is zo moeilijk om dat mobieltje met rust te laten. Het ministerie van verkeer heeft nu een app tegen appen op de fiets.

Fietsmodus
Linge home.jpg

Fietsen langs de Linge

Leerdam is het startpunt van de prachtige Lingeroute langs theetuinen, water en de Hollandse Waterlinie. Blijmakertje: de Betuwse appeltaart! Download de gratis ANWB fietsroute, maar lees éérst even onze tips voor je vertrekt.

Gratis fietsroute en tips
Costa-Rica.jpg

Jungle fever in Costa Rica

Costa Rica; Land van vulkanen, bananen en lianen. Van zon en regen, strand en rimboe. Warm, nat en overvloedig groen. Van toeschietelijke, inschikkelijke mensen. Ontdek het zelf!

Tips en foto's
Rheinsteig home .jpg

Wandelen op de Rheinsteig

Helemaal tot rust komen? Stevige schoenen aan en lekker wandelen op de Duitse Rheinsteig. Dichtbij en toch een totaal andere wereld.

Zes tips