advertentie

advertentie

Actueel

Autopech, wat nu.jpg

Autopech, wat nu?

Weet jij wat je moet doen als je auto kuren krijgt tijdens het rijden? We zetten op een rijtje wat het te volgen stappenplan is.autopech, wat nu

Acht fotografietips

Acht fotografietips

Nikon daagt fotografen uit om de natuur in te gaan en te experimenteren met de 8 tips van Benjamin van der Spek, professioneel natuurfotograaf.Acht tips

Deze maand

Kleurplaat Kampioen 6 home.jpg

Mijn kleurplaat

Upload jouw ingekleurde cover en maak kans op publicatie in de Kampioen.

Upload jouw foto
Iris Hannema.jpg

Column

Lees de columns van journalist en wereldreizigster Iris Hannema

Columns
Tour de France home.jpg

Test je Tour-kennis

Ben jij de beste Tour de France kenner van Nederland? Doe dan mee met de enige echte Tour de France quiz van de Kampioen en maak kans op een diner voor twee. Veel succes!

Naar de quiz
facebook-twitter.jpg

Volg ons

Volg de Kampioen ook op Facebook en Twitter.

Volg ons
Pech in het buitenland voorkomen.jpg

Voorkom pech op vakantie

Wist je dat je het beste je koppeling los kunt laten als je omhoog rijdt in de bergen? Nee?? Lees dan zeker de tips van Wegenwacht Gijsbert Pronk om autopech tijdens je vakantie te voorkomen.

Lees de tips
Hoteltest home.jpg

Test snelweghotels

Heb je nog een hotel langs de snelweg nodig, op weg naar je vakantiebestemming? De Kampioen heeft tien hotelketens getest.

De test
Prijsvragen.jpg

Prijsvragen Kampioen 6

Maak kans op een iPad, bioscoopkaartjes voor de Minions, een culinaire reisgids en vele andere prachtige prijzen.

Doe mee
Help.jpg

Wie redt de reiziger in nood?

Portemonnee gestolen, knokkelkoorts, paspoort kwijt of een aardbeving. Reizen is leuk, maar het kan soms goed misgaan. Bij wie klop je dan aan? Een handleiding.

Lees verder
Auto klaar voor vakantie.jpg

Je auto klaar voor de vakantie

Jij bent helemaal klaar voor de vakantie! Maar is je auto dat ook? Met behulp van deze handige instructiefilmpjes van 4x60 seconden is je auto klaar voor de grote reis.

Bekijk de filmpjes
Check wat je trekt.jpg

Check wat je trekt

Deze zomer op vakantie met een caravan of aanhanger achter de auto? Bekijk dit korte filmpje en je weet direct hoe je thuis je aanhanger zelf op een paar basispunten kunt controleren vóór vertrek.

Bekijk de video
Wifi op vakantie home.jpg

Wifi-netwerken niet zonder risico's

Een restaurant zoeken, het weer checken of Skypen. Op vakantie kunnen we niet zonder internet. Maar het gebruik van wifi op de camping of in hotel is niet zonder risico’s.

De risico's
Brabant.jpg

Fietsroute Brabant

Je hoeft niet naar de Provence af te reizen voor een vleugje Van Gogh. Laat zijn geboortestreek Brabant nu een heerlijke Van Gogh fietsroute presenteren.

Van Gogh in tips
Andalusie.jpg

Dwars door Andalusië

Volg de sporen van de Moren en je rijgt de hoogtepunten vanzelf aan elkaar. Het reisplan klinkt als een flamenco: Málaga, Granada, Córdoba, Sevilla, Jerez de la Frontera. Olé!

Tips en foto's
Mechelen home.jpg

Mechelen

Brugge bekeken? Gent gezien? Antwerpen aangedaan? Dan wordt het zoetjes aan tijd om van het Bourgondische Mechelen te proeven.

Meer informatie