ANWB Autokeuringen

Autokeuring

Een ANWB Autokeuring is de moeite waard!

  • Onafhankelijke autokeuring en/of APK
  • Betrouwbaar en deskundig oordeel
  • Ook deelkeuring mogelijk
  • Maximale zekerheid

Deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk

Op het gebied van autokeuringen heeft de ANWB een lange staat van dienst. De ANWB is een onafhankelijke partij, we voeren keuringen uit in jouw belang. Je kunt zeker zijn van een betrouwbaar en deskundig oordeel. Een ANWB-autokeuring geeft je niet alleen heel wat extra zekerheid en houvast, je kunt er bovendien aardig wat geld mee besparen. ANWB-leden hebben natuurlijk een streepje voor en profiteren van flinke kortingen op de diverse keuringen.

Een ANWB Totaalkeuring geeft je maximale zekerheid over de conditie waarin een auto verkeert.

Keurmeester aan het werk

Heb je al een tweedehands auto op het oog? Dan adviseren wij je om vóór de koop een Totaalkeuring te laten uitvoeren. Dit kan je zelf laten doen, maar je kan ook de verkoper er om vragen. Het resultaat van de keuring wordt vastgelegd in een ANWB keuringsrapport.

Bij een ANWB Totaalkeuring wordt de hele auto nagelopen door één van de keurmeesters van de ANWB. Dat betekent dat je zeker bent van een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel. De auto wordt grondig geïnspecteerd. De resultaten van de keuring worden niet alleen helder op papier gezet, maar óók met je besproken. Je weet dus precies waar je aan toe bent. In het rapport lees je wat de staat van onderhoud van de auto is en of er ernstige mankementen zijn. Ook krijg je - indien deze beschikbaar is - informatie over de kilometerhistorie van de auto. Zo kan je dus makkelijker inschatten of de koop verstandig is. Ook vlak voor afloop van de garantie is het uitvoeren van deze keuring raadzaam.

Klik hieronder voor meer informatie over de inhoud en de voorwaarden van een ANWB Autokeuring.

Inhoud en voorwaarden ANWB Autokeuring

Prijs voor ANWB-leden vanaf € 161,70 (Niet-leden € 201,70)

Prijs is afhankelijk van autotype en uitvoering. De tarieven van de totaalkeuringen beginnen voor ANWB-leden bij € 161,70 en kunnen oplopen tot € 323,35.

Het tarief is o.a. afhankelijk van de brandstofsoort het aantal cilinders soort aandrijving ( twee of vierwielaangedreven).

Voorbeeld:

Voor een standaard vier cilinder auto op benzine kost een totaalkeuring € 161,70 (niet-leden € 201,70), rijdt deze auto op LPG dan kost een totaalkeuring € 188,65- (niet-leden € 228,65).

Is het een vier cilinder diesel dan zijn de kosten € 215,55 (niet-leden € 262,65).

Is het een 6 cilinder vierwielaangedreven auto dan kost een totaalkeuring € 242,50, (niet-leden € 292,50) en dit kan zo oplopen tot € 323,35 (niet-leden € 373,35).

Van de voertuigen die afwijken van het "vanaf " tarief heeft het keuringsstation een overzicht. Zij kunnen je precies vertellen wat de keuring van de auto kost.

Voorbeeld keuringsrapport

Download hier een voorbeeld van een keuringsrapport

Prijsadvies

Je kan bij een Totaalkeuring ook een advies laten uitbrengen over de vraagprijs van een auto. Zo kan je makkelijker inschatten of de aankoop verstandig is. Wil je dit prijsadvies ontvangen bij de Totaalkeuring, geef dit dan vooraf aan (bij het maken van de afspraak).

Online afspraak maken

ANWB autokeuringen heeft twee keuringsstations. Klik hieronder en vul het contactformulier in. Binnen één werkdag wordt er contact opgenomen voor het definitief inplannen van de afspraak. Je kan ons uiteraard ook telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak voor een keuring in Den Haag

Maak een afspraak voor een keuring in Utrecht

Op de keuringsstations zijn leenfietsen aanwezig, geef bij het maken van een afspraak aan dat je hiervan gebruik wilt maken Dan kunnen we - zolang de voorraad strekt - direct een fiets voor je reserveren.

Annuleren

Indien de opdrachtgever besluit om welke reden dan ook de opdracht minder dan 24 uur voor aanvang van de afspraak te annuleren, verplicht de opdrachtgever zich alsnog tot betaling van 50 % van de kosten van de keuring aan de ANWB.

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur voor alle keuringen.

De laatste zaterdag van de maand zijn we ook open voor aankoopkeuringen en afloopgarantiekeuringen (Totaalkeuringen). Informeer naar de beschikbaarheid.

ANWB Autokeuringen

Bel 088 269 28 25 
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur.

Keuringsstation Den Haag

Laan van Haamstede 20
2497 GE Den Haag
 Routeplanner

Keuringsstation Utrecht

Winthontlaan 40
3526 KV Utrecht
 Routeplanner

Camperkeuring

Camper laten keuren?

Ook voor het keuren van je camper of kampeerauto kan je bij ons terecht. Bel of mail keuringsstation Den Haag of Utrecht voor de mogelijkheden en tarieven.