advertentie

Garagereviews

Garagereviews

Op ANWB Garagereviews staan álle garages van Nederland. Laat ons weten wat je ervaring is met jouw garage en help anderen bij het vinden van een betrouwbare garage.

Deel je ervaring

Onderhoud en reparatie

Niets zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud heel belangrijk. Je zou kunnen besparen op onderhoud. Maar dat houdt een risico in. Hogere kosten voor reparatie, kans op pech maar ook de veiligheid kan in het geding komen. Een goed onderhouden auto met een onderhoudsboekje levert bij inruil meer op en is meestal makkelijker te verkopen.

Sommige dingen kun je zelf, voor andere werkzaamheden is de keuze voor een garage beter. Onzeker over je garage of op zoek naar eentje dichterbij? Bekijk het oordeel van mensen in de buurt, via ANWB Garagereviews.

Stel een autovraag

Vind het antwoord op al je vragen over auto’s en deel jouw tips en ervaringen.

Zoek binnen meer dan 3900 vragen op het Expert-platform

Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar je auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan je auto en zorgt ervoor dat je veilig de weg op kunt.

Alle garagebedrijven op een rij

Het zelf onderhouden van je auto is tegenwoordig nog in beperkte mate mogelijk. Zelfs een koplamplampje verwisselen gaat vaak al niet meer omdat deze lampen diep verstopt.Toch zijn er een aantal kleinere zaken die je zelf kunt doen.

Tips voor het zelf onderhouden van je auto

Onderhoud en reparatie

Auto onderhoud en reparatie - Grote-kleine beurt

Grote- en kleine beurt

Vanwege de veel langer geworden onderhoudsintervallen is er van een traditioneel 'kleine en grote beurt'-regime bij de meeste auto's eigenlijk geen sprake meer.

Alles over onderhoudsbeurten
Auto onderhoud en reparatie door de garage

Preventief onderhoud

Niets is zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is preventief onderhoud heel belangrijk. Vergeet deze onderhoudsbeurten dus niet.

Meer over preventief onderhoud
Onderhoud en reparatie - Onderhoudsmeldingen

Onderhoudsmeldingen

Auto’s geven met waarschuwingslampjes aan als er een storing is. Is zo'n lampje rood van kleur? Zet de auto dan zo snel mogelijk stil om grotere schade te voorkomen.

Alles over meldingen
Onderhoud en reparatie - Besparen op onderhoud

Besparen op onderhoud

Bezuinigen op auto-onderhoud neemt risico's met zich mee. Toch kun je op een verantwoorde manier wel wat besparen op onderhoud.

5 nuttige tips
Onderhoud en reparatie - APK keuring

APK

Bij een APK wordt er gekeken of een auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Maar waar wordt specifiek naar gekeken?

Verzekering en boetes bij schade

Schadeherstel

We raden je aan eerst goed uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor de schade na een aanrijding voordat je de schade laat repareren. Dit voorkomt veel rompslomp.

Stappenplan schade herstellen
Onderhoud en reparatie - Onderdelen ABC

Auto onderdelen ABC

Wat is het, wat doet het en welk onderhoud heeft dit onderdeel van mijn auto nodig? Deze en andere vragen worden door de ANWB in dit onderdelen ABC beantwoord.

Alle auto onderdelen
Onderhoud en reparatie - Klachten na onderhoud

Klachten na onderhoud

Het mankement aan je auto zou wel even verholpen worden, maar inmiddels duurt het al een week. De reparatie blijkt ook veel duurder te zijn dan afgesproken.

Dit zijn je rechten

advertentie

Andere leden bekeken ook

Autofinanciering-200x150.jpg

Auto financieren?

Autofinanciering voor ANWB-leden.

Bekijk
C160102-banner-200x150.jpg

Pech op Valentijnsdag?

Post een bericht met #LoveWegenwacht. Zijn we in de buurt, dan komen we helpen. Ook als je geen Wegenwacht Service hebt.

Bekijk de Valentijnsactie
Garage-reviews-rekening.jpg

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
Wk-49-50--wintervoorbereiding.jpg

Auto winter artikelen

Maak uw auto klaar voor de winter! Bekijk ons aanbod ijskrabbers, sneeuwborstels en nog veel meer! Vanaf  2,15

Bestel