Kosten Declareren

Op basis van Wegenwacht Europa en Kampeerauto en/of Aanhangwagen Service Buitenland kunnen verschillende kosten vergoed worden.

Vergoeding

Heeft u zelf kosten voorgeschoten en heeft u op grond van Wegenwacht Europa recht op een vergoeding, gebruik dan het declaratieformulier. Een overzicht van alle vergoedingen vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Online declareren tijdelijk niet mogelijk

Het is helaas op dit moment niet mogelijk om uw declaratie digitaal in te dienen. Onze excuses hiervoor.

Schriftelijk declareren

Indien u uw declaratie schriftelijk in wilt sturen, download dan één van de volgende formulieren:

Voor kosten gemaakt in 2014:
Declaratieformulier 2014

Voor kosten gemaakt in 2015:
Declaratieformulier 2015

U kunt dit formulier invullen, printen, en opsturen naar de ANWB. Doe dit binnen drie maanden na de datum van registratie van de pechhulp, en vergeet niet uw originele nota's mee te sturen.

Stuur het volledig ingevulde formulier naar:

ANWB Alarmcentrale
Afd. Declaraties
Postzone A3A
Antwoordnummer 93352
2509 WB Den Haag

Declaraties Wegenwacht Nederland Service

Op basis van Wegenwacht® Nederland Service kunnen verschillende kosten vergoed worden. Echter worden deze kosten enkel vergoed indien hierover afspraken zijn gemaakt met de Wegenwacht of de Alarmcentrale ten tijde van de pech.

Heeft u zelf kosten voorgeschoten en heeft u op grond van Wegenwacht Nederland Service recht op een vergoeding, dan kunt u de originele nota’s, tezamen met een begeleidend schrijven opsturen naar:

ANWB Alarmcentrale
Afd. Declaraties Binnenland
Postzone A3A
Antwoordnummer 93352
2509 WB Den Haag

Contact over kosten tijdens reis

Voor hulp en dus de vergoeding van wegen- en sleepkosten hoeft u geen contact te hebben met de ANWB Alarmcentrale. Alle andere kosten, zoals bijvoorbeeld die van een huurauto, worden in principe alleen vergoed als er een dossier is van de ANWB Alarmcentrale of steunpunt en u in het bezit bent van het juiste document. Voor het declareren van huurautokosten moet u in het bezit zijn van Wegenwacht Europa Service.

ANWB Leden Service Center

Bel 088 269 22 22 

Maandag t/m vrijdag: 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten