advertentie

Een veilige buurt

Pak verkeersonveilige plekken in uw buurt aan!

Herkent u dit? Chaos rondom scholen, sluipverkeer door de wijk, verkeersonveilige plekken (gevaarlijke kruispunten) of onvoldoende ruimte voor kinderen om te spelen. Dit zijn allemaal zaken die de leefbaarheid van uw buurt kunnen verstoren. Werk samen aan een veilige en leefbare buurt!

Wilt u er wat aan doen?

Gebruik dan de interactieve handleiding 'Een veilige buurt' om de verkeersveiligheid in uw straat aan te pakken of richt met een aantal buurtbewoners een mobiteam op om de leefbaarheid te verbeteren.

Een veilige buurt

Deze handleiding biedt handvatten die u nodig heeft om de verkeersveiligheid in uw straat aan te pakken. Niet alleen hoe u een passende technische oplossing vindt, maar ook hoe u die bij de gemeente onder de aandacht krijgt. Door een simpel vraag en antwoord 'spel' wordt het probleem snel helder.

Bovendien vindt u een grote hoeveelheid achtergrondinformatie waarmee u, naar believen, het probleem verder kunt doorgronden. Nieuwsgierig geworden?

Klik hier en ga op weg naar een veilige buurt.

Gerelateerde artikelen:

advertentie

Andere leden bekeken ook

autoverzekering-200---150.jpg

Autoverzekering

Nieuwe ANWB Auto-
verzekering met extra veilige rijderskorting tot 30% bovenop je no-claim korting. Bereken nu je premie!

Autoverzekering
tobi.jpg

Maxi-cosi Tobi

Voldoet aan Europese veiligheidsnormen ECE. Voor kinderen van 9-18 kg, leeftijd vanaf 9 maanden tot ca. 4 jaar Van 249.- Nu  199,-

Bestel
dashcam.jpg

Salora Dashcam

Zeer complete Full HD dashboard camera, met accessoires.   89,95

Bestel in de webwinkel
ANWB Lichtbrigade

ANWB Lichtbrigade

De ANWB Lichtbrigade strijdt voor goed verlichte fietsers

Meer info