Op vakantie met ANWB Ledenreizen

Op vakantie met ANWB Ledenreizen

Hoe langer lid, hoe meer voordeel op ons exclusieve reisaanbod

Zoek jouw vakantie

ANWB Ledenreizen is er voor jou

Ben je ANWB-lid? En weet je ook welke kleur jouw lidmaatschapspas heeft? Het is de moeite waard om eens te checken, want wij doen er voor onze ANWB-leden een schepje bovenop en bieden een bijzonder mooie selectie van dichtbij huis tot verre droomreizen aan, exclusief voor jou als ANWB-lid. Bovendien geldt: hoe langer lid, hoe meer voordeel. Trouwe leden verdienen namelijk meer vakantie! Daarom zetten wij elke dag een stapje extra om jouw ideale weekendje weg of droomreis nog onvergetelijker te maken.

Met ANWB Ledenreizen willen wij jouw jarenlange lidmaatschap belonen en jou en je reisgezelschap laten genieten van vele leuke voordelen en exclusieve voorrechten op basis van je paskleur, die nergens anders zo te boeken zijn. En uiteraard met de zekerheid van SGR en ANVR dekking. We helpen jou als ANWB-lid graag aan een onvergetelijke vakantie!

Dáárom boek je bij ANWB Ledenreizen

  • Hoe langer lid, hoe meer voordeel
  • Jouw hele reisgezelschap profiteert van dezelfde voordelen
  • Continu wisselend aanbod met vooraankondiging in de Kampioen
  • Geen aanbetaling voor ANWB-leden (tot 6 weken voor vertrek)

Op vakantie met ledenvoordeel

alt text

NIEUW: ANWB Ledenreizen Magazine

Wil je onze reizen voor 2016-2017 op je gemak bekijken? Ga dan naar de ANWB-winkel voor ons eigen magazine en bekijk onze speciale aanbiedingen.

Welke Trouwe-ledenreizen kun je met ons maken?

alt text

Autovakantie

Weekendje weg of rijden door Europa

Jouw ideale weekendje weg of vakantie met de auto verder weg in Europa met je familie en vrienden vind je bij ons. Met een mooie selectie van hotels, appartementen, bungalows, en campings op de meest boeiende plekjes. Bekijk ook vooral onze vele geselecteerde bijzondere autorondreizen. 

alt text

Verre reizen

Naar het hart van elke verre bestemming

Altijd al eens een verre reis willen maken? We nemen je graag mee naar het hart van de bestemming met onze ANWB-gecertificeerde reisleiders. Zo ben je in goede handen en ontdek je de meest uiteenlopende landschappen en brengen je in contact met de lokale bevolking en hun gebruiken.

alt text

Cruisevakantie

Genieten in comfort

Leg iedere dag aan in een andere haven om een nieuwe bestemming aan wal te ontdekken. Alleen, samen of met familie en van rivier- tot zeecruise!

alt text

Korte vakantie dichtbij

Dichtbij genieten

Een weekendje weg is als een korte vakantie. Je bezoekt nieuwe plekken en krijgt nieuwe energie. Genieten van lokale lekkernijen staat zeker op de planning. Ook je korte vakantie dichtbij boek je bij de ANWB: exclusief aanbod met veel gratis extra's.

alt text

Kampeervakantie

Bijzondere ontdekkingstocht

Wij nemen je mee naar bestemmingen waar je misschien niet zo snel alleen naar toe zou gaan. Je reist met je eigen kampeermiddel en tijdens deze kampeerreizen geniet je van de gezelligheid van het reisgezelschap en is er ook volop gelegenheid voor individuele uitstapjes. Onze technische begeleiders reizen met je mee en staan altijd voor je klaar zodat je optimaal kunt genieten.

alt text

Fiets- en wandelreizen

Lekker actief op avontuur

Wij zorgen voor een unieke reisbeleving en kennismaking met het land met onze brede fiets- en wandelvakanties. Of je nu alleen, met zijn twee, het gezin of in een groep op pad wilt. Onze Wandel- en Fietsvakanties, rondreizen en gezinsvakanties staan volledig in het teken van natuur, cultuur, kleinschalige accommodaties en lokale keuken.

alt text

Stedentrips

Er even tussenuit

Er even helemaal tussenuit met een korte trip naar de leukste steden. Dichtbij of verder weg, met z'n tweetjes of als gezin.

alt text

Winterreizen

Uniek wintersprookje

Een uniek wintersprookje in Fins Lapland, schaatsen op natuurijs, all-inclusive in Sauerland of met de Glacier Express Zwitserland ontdekken.

ANWB Reisorganisaties

Bekijk ook het aanbod van onze reisdochters! Ook daar hoef je niet te aan te betalen.

Meer over ANWB Ledenreizen

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Vul het contactformulier in of bel ons:

T. 088-2690269

Ma t/m vrij: 09:00 - 17:00 uur
Zat: 10:00 - 16:00 uur

alt text

SGR, ANVR, Calamiteitenfonds

ANWB Lezenreizen is aangesloten bij het SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.