advertentie

Nu in de KCK

KCK 2 is op 22 januari verschenen. In dit nummer onder meer de volgende onderwerpen:

etalage-kck-2-15.jpg

Fotoreportage

Schaalsee Duitsland: paradijselijk merengebied

De Duitse Schaalsee ligt op een unieke locatie en wordt sinds 25 jaar beschermd als Biosfeerreservaat. De natuur kan volledig zijn gang gaan en dat is te zien.

Zo doet de vakman dat

Fietsenrek monteren
Heerlijk, je eigen fiets mee op vakantie. Wil je hem liever niet op de dissel, monteer dan een rek op de achterwand van je caravan. Vakman Edwin van Bennekom laat zien hoe je dat doet.

Beperkt budget, toch op vakantie

Aan het woord Martin Sloof van campingorganisatie De Paasheuvelgroep (regelt gratis vakanties voor minima) en Martin Peeters van Camp-Too (brengt huurders en verhuurders van kampeermiddelen bij elkaar. Plus financiële tips van het Nibud.

Onder de luifel

René Keijzer, man achter De Weekender

René Keijzer was op zoek naar een vouwwagen voor zijn Smart. Hij kon geen geschikte vinden en bouwde er toen zelf maar een. De Weekender is een groot succes.

Routereportage Spanje

Achter de goudkust

De Costa Dorada aan de Spaanse oostkust leent zich uitstekend als kampeerplek in het voor- of naseizoen, omdat de temperatuur in die periode zeer aangenaam is. Maar vergeet vooral het achterland niet; de natuur is daar zo mooi.

Pimp my caravan (deel 3)

Mannencaravan
In deze 3e aflevering is de KCK-redactiecaravan 'gepimpt' tot Mannen-caravan. Bovendien bomvol moderne caravantechniek en uniek vindingen. We houden hem daarom nog even voor je verborgen.

 En verder

  • Alle prijswinaars: Camping van het Jaar, Caravan en Camper van het Jaar, ANWB/KCK innovatie Award.
  • Reisverzekering, waar moet je op letten?
  • Tweedehands Home-Car

Nog geen abonnee?

Nieuwsgierig geworden naar de KCK? Neem dan een abonnement of geef iemand een abonnement cadeau!

Meer informatie

Snel naar