Camping Cheque

camping-cheque-prheader2.png

De voordelen van Camping Cheque

 • Vast laag tarief
 • Kwaliteitscampings
 • Gezellige drukte in het laagseizoen
Snel bestellen met iDeal
Voor  16,- per nacht

Met Camping Cheque kun je voordelig kamperen voor een vast laag tarief van €16,- per nacht in het laagseizoen op 640 kwaliteitscampings in 27 landen door heel Europa. De campings zijn geselecteerd op ligging, uitstraling en beschikbaarheid van voorzieningen buiten het hoogseizoen.

Belangrijke mededeling over Camping Cheque

Per 1 december 2014 stopt de ANWB met de verkoop van Camping Cheque producten. Tot die datum kunnen Camping Cheque producten nog gewoon bij de ANWB gekocht worden (via deze site of in ANWB-winkels). Na 1 december kun je voor bestellingen en vragen terecht bij Camping Cheque Nederland.

Meer informatie

Wat is Camping Cheque?

Camping Cheque kent een vaste lage prijs van €16,-. Hierbij heb je recht op één overnachting voor 2 personen, inclusief standaard standplaats voor caravan, tent of camper en auto, elektriciteit (6A) en een warme douche. Alleen de toeristenbelastingen, milieuheffing en extra personen betaal je apart. Vaak gelden er extra aanbiedingen, bijvoorbeeld 6=7 of 11=14. Je betaalt in ieder land hetzelfde per nacht. Per camping verschillen de acceptatieperiodes. Die hangen af van de schoolvakanties per land en de ligging van de camping. Zo kun je op elk moment wel een camping vinden waar je met de Camping Cheques terecht kunt.

De Gold en Silver Card zijn chipkaarten waarmee je eenvoudig je overnachtingen op een camping van Camping Cheque kunt betalen.

 • Gold Card
  Bij een Gold Card ontvangt je jaarlijks een gratis Camping Cheque gids en het tijdschrift 3 Seasons drie jaar lang. Prijs: €45,-
 • Silver Card
  Eenvoudig je digitale cheques laden op de gratis Silver Card.
 • Papieren cheques
  Voor papieren cheques kun je terecht in een ANWB winkel. Digitale cheques kan je ook in een ANWB winkel aanschaffen. Je betaalt in de winkel €4,- administratiekosten.

Aangesloten campings

De campings van Camping Cheque zijn geselecteerd op een aantal kwaliteitsnormen en liggen midden in de natuur, bij interessante toeristische bezienswaardigheden of bij steden of dorpen. De meeste campings geven extra kortingen aan Camping Cheque gebruikers, zoals de 12e of 14e nacht gratis of zelfs een gratis maand na een verblijf op dezelfde camping. Campings die Camping Cheques accepteren vindt u in de Camping Cheque-gids en op de ANWB website en in de app.

Met je digitale cheques kun je ook een huuraccommodatie betalen op een groot aantal campings die zijn aangesloten bij Holiday Cheque. Meer weten? Kijk op de website van Holiday Cheque.