Fietsvakanties

Fietsarrangementen boeken

Een kaart met de mooiste routes, een heerlijk diner, entreekaarten voor het museum… Met een fietsarrangement van de ANWB krijg je veel meer dan alleen een overnachting. Voor ANWB-leden zijn er zelfs nóg meer extra’s. Bekijk snel je voordeel.

Tijdens het fietsen geniet je van de schitterende natuur en cultuur. Je hoeft je geen moment te vervelen. Boek je fietsvakantie online bij de ANWB. Veilig, vertrouwd en altijd met het voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Dat wordt een fietsreis om nooit te vergeten...

Zoek fietsvakantie

ANWB Fietsronde

Let op: De arrangementen van ANWB Fietsronde zijn verlopen. In 2017 komen er weer nieuwe arrangementen.

Met een ANWB-fietsarrangement uit de Fietsronde van Nederland geniet je van een volledig verzorgd (lang) weekend weg in een provincie naar keuze. Je overnacht 2 of meerdere nachten in een 3*- of 4*-hotel met ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook zijn er lunches onderweg inbegrepen tijdens verschillende ‘etappes’. Kaarten met (knooppunten)routes en gratis gebruik van de ANWB-bikepointerhouder zijn een garantie voor de mooiste tochten in elke regio!

Als ANWB-lid heb je recht op nóg meer voordelen in de Fietsronde van Nederland. Zo bevat ieder fietsarrangement leuke extra’s speciaal voor leden zoals bijvoorbeeld:

✓ Een picknickmand
✓ Koffiestops met de plaatselijke lekkernij
✓ Een gratis bier- of wijnproeverij
✓ Entreekaarten voor het museum
✓ Gratis saunabezoek
✓ En nog veel meer!

Na iedere ‘etappe’ uit de Fietsronde van Nederland ontvang je als ANWB-lid een aandenken van de provincie. Daarnaast is er nu een uniek aanbod: bij elk fietsarrangement krijg je als lid nu één jaar gratis de ANWB Fietspas. Zo stap je goed voorbereid op de fiets! Ben jij klaar voor een (lang) weekend ontspannen fietsen?

Bekijk hier de fietsarrangementen.

Wat is de ANWB Fietspas?

Met de Fietspas schakel je je fietsplezier in de hoogste versnelling. Hiermee krijg je onderweg voordeel bij honderden ANWB Gastvrij Plus punten, ontvang je een gratis ANWB-knooppuntenkaart, kun je altijd rekenen op de Wegenwacht Fiets Service én geven we juridisch advies als je als fietser betrokken bent geweest bij een verkeersongeval. 
Meer informatie over de ANWB Fietspas.

Fietsvakantie-Nederland.jpg

Fietsvakantie Nederland

Fietsen in Drenthe of door de heuvels van Limburg. Doorkruis Overijssel of fiets naar het uiterste puntje van Limburg.

Fietsvakantie Nederland