ANWB Vis Card

Gemak met ANWB Visa Card

  • Lage jaarlijkse bijdrage
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Aflevergarantie: geld terug als online aankoop niet wordt geleverd
Nu 1e jaar  Gratis

Goedkoopste Visa Card voor leden

Met de voordelige ANWB Visa Card betaal je makkelijk en veilig al je (online) wintersportuitgaven. Vooraf, onderweg en ter plekke.

Reken je bijvoorbeeld je nieuwe ski’s af met de ANWB Visa Card, dan zijn deze 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies of diefstal. En betalen in het buitenland gaat ook heel makkelijk met de ANWB Visa Card. Zoals de tankbeurt onderweg en je skipas.

ANWB Visa Card aanvragen

Jouw welkomstcadeaus

  • Eerste jaar gratis: geen jaarbijdrage van 14,50
  • 20,- saldo op je ANWB Visa Card

Actievoorwaarden

Creditcard aanvragen

Creditcard klantenservice

24 jaar of jonger?

Voordelen

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

Dus ook op wintersport

Wereldwijd kan je op 30 miljoen adressen met uw ANWB Visa Card betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; je hebt altijd de juiste valuta op zak.

Veilig online betalen

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

Aankoopverzekering van 180 dagen

Aankoopverzekering 180 dagen

Mooi meegenomen

Vrijwel alles wat je met je ANWB Visa Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Contactloos betalen

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

ANWB Creditcard App

App

Inzicht in uitgaven met de ANWB Creditcard

Altijd en overal de betalingen via je ANWB Creditcard inzien op smartphone of tablet met de gratis ANWB Creditcard app (voor iPhone en Android).

Sparen op je creditcard

Sparen op je creditcard

Vergroot je bestedingsruimte

Geld storten op jouw ANWB Creditcard levert rente op, en is handig bij grote uitgaven. Altijd jouw spaarrekening op zak. Een ideale bestemming van je spaargeld!

Eerste jaar gratis

Eerste jaar  0,-

De ANWB Visa Card is het eerste jaar gratis. Je bespaart daarmee de jaarbijdrage van 14,50. Bovendien krijg je ook nog eens 20,- tegoed op je ANWB Visa Card. Dat is mooi meegenomen!

Aanvragen

Shop tegoed van €20,- op je creditcard

Shoptegoed van 20,- op je card

Dat is lekker shoppen

Je krijgt tijdelijk ook nog eens 20,- saldo op je ANWB Visa Card, zodat je eerstvolgende aankoop een stuk voordeliger wordt. Wat ga jij kopen met je ANWB Visa Card?

De ANWB Visa Card is exclusief voor leden. Nog geen lid van de ANWB? Word dan nu ANWB-lid. Al vanaf 15,- per jaar geniet je van veel ledenvoordelen!