Klaar voor de winter met je creditcard
cadeau:koptelefoontwv 29,99

Klaar voor de winter met je creditcard

  • 180 dagen Aankoopverzekering
  • Veiligste betaalmiddel voor online aankopen
  • Eerste jaar gratis (t.w.v. 14,50)
Nu aanvragen

ANWB Visa Card

Voordeligste Visa Card voor leden

Lekker op wintersport, je verre reis voorbereiden of shoppen tijdens een leuke stedentrip. Wat je plannen voor dit jaar ook zijn, een creditcard is altijd handig en soms zelfs onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hotel te boeken of een auto te huren.

Bijvoorbeeld om een hotel te boeken, veilig online aankopen te doen of een auto te huren. Kies daarom nu voor een ANWB Creditcard. Die is nu het eerste jaar gratis en je krijgt een koptelefoon van Fresh’n Rebel t.w.v. 29,99 cadeau.

ANWB Visa Card aanvragen

Actievoorwaarden

Jouw welkomstcadeaus: eerste jaar gratis en een koptelefoon t.w.v. 29,99 cadeau:

  • Sluit omgevingsgeluid af en luister zo ongestoord naar je favoriete muziek.
  • Dankzij de superzachte oorkussens zit de koptelefoon comfortabel op je hoofd
  • Inklapbaar model en daardoor makkelijk mee te nemen
  • Met geïntegreerde afstandsbediening

Meer informatie over de koptelefoon

Nu met welkomstcadeau: koptelefoon t.w.v. 29,99 cadeau

alt text

Overal muziek

Deze closed-back koptelefoon sluit omgevingsgeluid in de trein, vliegtuig of auto uit, zodat je onderweg altijd ongestoord naar je favoriete muziek kunt luisteren.

alt text

Lekker compact

Dankzij het inklapbare ontwerp is de hoofdtelefoon extra compact. Zo stop je ‘m gemakkelijk weg als je hem niet gebruikt. Zo wordt deze koptelefoon in no-time je favoriete reisgenoot.

alt text

Geïntegreerde afstandsbediening

De afneembare krulkabel heeft een geïntegreerde afstandsbediening. Dus je hoeft je telefoon niet meer tevoorschijn te halen om een nummer pauzeren of om een oproep te beantwoorden.

Voordelen

alt text

Wereldwijd betaalgemak

Handig voor op vakantie

Wereldwijd kan je op 30 miljoen adressen met uw ANWB Visa Card betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; je hebt altijd de juiste valuta op zak.

alt text

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

alt text

Aankoopverzekering

Mooi meegenomen

Vrijwel alles wat je met je ANWB Visa Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Met de ANWB Visa Gold Card is dit zelfs 365 dagen.

alt text

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

alt text

App

Inzicht in uitgaven met de ANWB Creditcard

Altijd en overal de betalingen via je ANWB Creditcard inzien. Dat kan veilig en makkelijk op je smartphone of tablet. Download nu de gratis ANWB Creditcard app (voor iPhone en Android).

alt text

Sparen op je creditcard

Vergroot je bestedingsruimte

Geld storten op jouw ANWB Creditcard levert rente op, en is handig bij grote uitgaven. Altijd jouw spaarrekening op zak. Een ideale bestemming van je spaargeld!