creditcard-rockbox-fabriq.jpg

Met je creditcard op vakantie

  • De Voordeligste creditcard voor leden
  • Eerste jaar gratis (twv 14,50)
  • Veiligste betaalmiddel op reis en online
Nu aanvragen

Voordeligste Visa Card voor leden

Met de voordelige ANWB Visa Card betaal je overal makkelijk en veilig al je (online) uitgaven. Ook tijdens een dagje uit of weekendje weg.

Wat je plannen voor deze zomer ook zijn, een creditcard is altijd handig en soms zelfs onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hotel te boeken of een auto te huren. Kies daarom nu voor de ANWB Visa Card. Die is het eerste jaar gratis én je krijgt een Rockbox brick draadloze speaker t.w.v. 59,99 cadeau.

ANWB Visa Card aanvragen

Jouw welkomstcadeaus

Actievoorwaarden

Creditcard klantenservice

Voordelen

relaxed-op-vakantie.jpg

Wereldwijd betaalgemak

Handig voor op vakantie

Wereldwijd kan je op 30 miljoen adressen met uw ANWB Visa Card betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; je hebt altijd de juiste valuta op zak.

veilig-online-betalen2.jpg

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

aankoopverzekering-180.jpg

Aankoopverzekering 180 dagen

Mooi meegenomen

Vrijwel alles wat je met je ANWB Visa Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Met de ANWB Visa Gold Card is dit zelfs 365 dagen.

Contactloos betalen

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

ANWB Creditcard App

App

Inzicht in uitgaven met de ANWB Creditcard

Altijd en overal de betalingen via je ANWB Creditcard inzien op smartphone of tablet met de gratis ANWB Creditcard app (voor iPhone en Android).

Sparen op je creditcard

Sparen op je creditcard

Vergroot je bestedingsruimte

Geld storten op jouw ANWB Creditcard levert rente op, en is handig bij grote uitgaven. Altijd jouw spaarrekening op zak. Een ideale bestemming van je spaargeld!

Eerste jaar gratis

Eerste jaar  0,-

De ANWB Visa Card is het eerste jaar gratis. Je bespaart daarmee de jaarbijdrage van 14,50. Bovendien krijg je ook nog eens een draadloze speaker t.w.v. 59,99*. De perfecte gadget voor de zomer!

Aanvragen

ANWB Visa Card feiten

  • 1e jaar gratis, daarna 14,50 per jaar
  • Nu met Rockbox Brick speaker t.w.v. 59,99 cadeau
  • Gratis ANWB Creditcard app
  • Aankoopverzekering van 180 dagen
  • Aflevergarantie

De ANWB Visa Card is exclusief voor leden. Nog geen lid van de ANWB? Word dan nu ANWB-lid. Al vanaf 15,- per jaar geniet je van veel ledenvoordelen!

*Zodra je de eerste betaling met de creditcard doet (doe dit uiterlijk 1 december) krijg je van onze partner Paradigit een e-mail hoe je de RockBox luidspreker thuis kunt laten bezorgen.