Auto verkopen - ANWB Autoverkoopservice

Binnen 3 dagen gegarandeerd je auto verkocht

  • Geen gedoe, de ANWB regelt alles
  • Gemakkelijk online
  • Binnen 2 werkdagen na inleveren je geld
Gratis waarde-indicatie
GRATIS
waarde
indicatie 

ANWB Autoverkoopservice

Gegarandeerd uw auto verkopen

Met de ANWB Autoverkoopservice verkoopt u uw auto gegarandeerd. Gemakkelijk online én binnen 3 werkdagen. Uw auto wordt aangeboden aan een netwerk van meer dan 70.000 autobedrijven. We zorgen ervoor dat achter de schermen een bod op uw auto wordt gedaan. Zo verkoopt u uw auto gegarandeerd en snel voor een goede prijs. En natuurlijk met de vertrouwde zekerheid van de ANWB.

Auto verkopen via ANWB

  • ANWB Autoverkoopservice vergelijken
  • Zo werkt het in 4 stappen

 ANWB

Autoverkoopservice

Inruilen bij de dealer

Zelf verkopen aan particulier

Hoe snel kan ik
mijn auto verkopen?
Gegarandeerd verkocht binnen 3 werkdagen. Afhankelijk van levertijd nieuwe auto. Onzeker. Sterk afhankelijk van prijs en belangstelling.
Krijg ik een goede prijs
voor mijn auto?
Redelijke prijs, maar wel altijd een gegarandeerd bod. Onduidelijk. Hangt samen met de aankoopprijs van de nieuwe auto. Bij veel belangstelling en goed onderhandelen kan er een goede prijs uit komen.
Welke kosten moet ik
maken voor verkoop?
Vast bedrag. Alleen € 29,95 servicekosten, met gegarandeerde verkoop. Niet van toepassing. Varieert. Adverteren bij Marktplaats kost € 26, maar verkoop en prijs zijn niet gegarandeerd.
Heb ik veel
papieren rompslomp?
Nee. Alleen eenmalig autogegevens invoeren en foto’s uploaden. Niet van toepassing. Ja. Zelf zorgen voor overschrijving, vrijwaring en financiële afhandeling.
Hoeveel stress
levert het op?
Geen. De ANWB Autoverkoopservice regelt alles, zonder gedoe. Varieert. Onderhandelen over de inruilprijs kan stressvol zijn. Veel. Prijsonderhandeling, proefritten, vreemde mensen aan huis, en alles zelf regelen.
Bekijk het bod van ANWB

Zo werkt de ANWB Autoverkoopservice

Met de ANWB Autoverkoopservice verkoopt u uw auto gegarandeerd in 4 gemakkelijke stappen.

  1. Vraag een gratis waarde-indicatie aan. U krijgt op basis van kenteken en km-stand een idee van wat u voor uw auto kunt krijgen.
  2. Upload foto’s en gegevens van uw auto en vraag een gegarandeerd bod aan. Dat kost € 29,95 voor ANWB-leden. Achter de schermen wordt door ruim 70.000 autobedrijven op uw auto geboden. Het hoogste bod krijgt u binnen 3 werkdagen in uw mailbox. 
  3. Als u het bod accepteert is de auto verkocht. Maak dan binnen 5 werkdagen online een afspraak bij één van de inleverpunten om de auto in te leveren.
  4. Bij het inleveren wordt uw auto gecontroleerd en krijgt u een vrijwaringsbewijs mee. Het geld staat dan binnen 2 werkdagen op uw rekening.

 

Bekijk ons bod

Via de ANWB Autoverkoopservice krijg je misschien niet altijd de hoofdprijs, maar de service is snel en zonder het gedoe van onderhandelen.

Online auto kopen

Gratis waarde-indicatie

Wilt u weten wat voor bod u kunt verwachten? Op basis van kenteken en kilometerstand ontvangt u met een simpele druk op de knop een gratis waarde-indicatie van de ANWB Autoverkoopservice. Zo ziet u direct en vrijblijvend in één oogopslag wat voor bod u kunt verwachten.

Auto kopen

Gegarandeerd bod

U ontvangt van de ANWB Autoverkoopservice binnen 3 werkdagen een gegarandeerd bod op uw auto. Gaat u op dit bod in, dan is uw auto dus direct verkocht. Zonder verder getouwtrek of rompslomp. De ANWB regelt verder alles.

Telefonisch bereikbaar

5 dagen per week telefonisch bereikbaar

Heeft u een vraag over de ANWB Autoverkoopservice of over een ontvangen bod? De experts van de ANWB Autoverkoopservice zitten op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:30 uur voor u klaar. Telefoonnummer: 030 60 20 878