advertentie

Grip- & Sliptraining: De slipcursus van de ANWB

ANWB Grip- & Sliptraining: de slipcursus van de ANWB

Veilig remmen en slippen

 • Spectaculair én leerzaam
 • Stuur-, rem- en sliptechnieken
 • Mix van theorie en praktijk
 • Verbeterd reactievermogen
 • Veiliger en bewuster rijden
Vanaf  129,- p.p.

De ANWB Grip- & Sliptrainingen zijn voor automobilisten van elk niveau een echte aanrader. In het dagelijks verkeer liggen veel gevaren op de loer, die u met de juiste kennis en ervaring echter uitstekend kunt voorkomen of omzeilen. U leert tijdens onze bekende slipcursussen hoe u een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. U verbetert uw reactievermogen en belangrijke rijtechnieken, zodat u altijd veiliger rijdt.

Trainingen op maat

Niet alleen uw eigen rijgedrag bepaalt de veiligheid op de openbare weg; ook plots remmende voorgangers, wegpiraten en de gesteldheid van het wegdek spelen een grote rol. Wees dus voorbereid op dergelijke gevaren en noodsituaties. U verbetert gegarandeerd uw rijvaardigheid en risicomijdend gedrag door onze Grip- & Sliptrainingen, bestaande uit een efficiënte mix van theorie en veel praktijkoefeningen. De ANWB staat als expert met meer dan 50 jaar trainingservaring voor u klaar.

Welke Grip- & Sliptraining heeft u nodig?

 • Grip & Slip Basistraining

  Kort en voordelig kennismaken met veilig remmen en slippen, of voor wie geen hele dag gemist kan worden. De training duurt 3 uur.

 • Grip & Slip Dagdeeltraining

  Leer in theorie en praktijk de basisvaardigheden van veilig remmen en slippen in gevaarlijke situaties. De training duurt 4,5 uur en wordt 's ochtends en 's middags gegeven.

 • Grip & Slip Dagtraining

  Ervaar alle grip- en slip vaardigheden in theorie en praktijk en werk zo aan uitgebreide voertuigbeheersing.

Baanauto of eigen auto

Al onze Grip- & Sliptrainingen volgt u in een ANWB-baanauto. Deelnemen in uw eigen auto behoort tot de mogelijkheden, maar altijd in overleg met het ANWB Test- en Trainingscentrum.

Modern trainingscentrum, vakbekwame trainers

Ons in Lelystad gelegen ultramoderne trainingscentrum is in Nederland het grootste complex voor voertuigbeheersing en verkeersveiligheid. Kom langs en volg onze Grip- & Sliptraining(en) onder begeleiding van onze deskundige instructeurs. U gaat dan altijd comfortabel en goed voorbereid de weg op.

Veelgestelde vragen over de ANWB Rijvaardigheidstrainingen 

Algemene voorwaarden particulieren