advertentie

Grip- & Sliptraining: De slipcursus van de ANWB

grip-en-slip-3-940x298.jpg

Veilig remmen en slippen

 • Spectaculair én leerzaam
 • Stuur-, rem- en sliptechnieken
 • Mix van theorie en praktijk
 • Verbeterd reactievermogen
 • Veiliger en bewuster rijden
Vanaf  129,- p.p.

De ANWB Grip- & Sliptrainingen zijn voor automobilisten van elk niveau een echte aanrader. In het dagelijks verkeer liggen veel gevaren op de loer, die u met de juiste kennis en ervaring echter uitstekend kunt voorkomen of omzeilen. U leert tijdens onze bekende slipcursussen hoe u een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. U verbetert uw reactievermogen en belangrijke rijtechnieken, zodat u altijd veiliger rijdt.

Trainingen op maat

Niet alleen uw eigen rijgedrag bepaalt de veiligheid op de openbare weg; ook plots remmende voorgangers, wegpiraten en de gesteldheid van het wegdek spelen een grote rol. Wees dus voorbereid op dergelijke gevaren en noodsituaties. U verbetert gegarandeerd uw rijvaardigheid en risicomijdend gedrag door onze Grip- & Sliptrainingen, bestaande uit een efficiënte mix van theorie en veel praktijkoefeningen. De ANWB staat als expert met meer dan 50 jaar trainingservaring voor u klaar.

Welke Grip- & Sliptraining heeft u nodig?

 • Grip & Slip Basistraining

  Kort en voordelig kennismaken met veilig remmen en slippen, of voor wie geen hele dag gemist kan worden. De training duurt 2,5 uur en wordt 's ochtends, 's middags en 's avonds gegeven.

 • Grip & Slip Dagdeeltraining

  Leer in theorie en praktijk de basisvaardigheden van veilig remmen en slippen in gevaarlijke situaties. De training duurt 4,5 uur en wordt 's ochtends en 's middags gegeven.

 • Grip & Slip Dagtraining

  Ervaar alle grip- en slip vaardigheden in theorie en praktijk en werk zo aan uitgebreide voertuigbeheersing.

Baanauto of eigen auto

Al onze Grip- & Sliptrainingen volgt u in een ANWB-baanauto. Deelnemen in uw eigen auto behoort tot de mogelijkheden, maar altijd in overleg met het ANWB Test- en Trainingscentrum.

Modern trainingscentrum, vakbekwame trainers

Ons in Lelystad gelegen ultramoderne trainingscentrum is in Nederland het grootste complex voor voertuigbeheersing en verkeersveiligheid. Kom langs en volg onze Grip- & Sliptraining(en) onder begeleiding van onze deskundige instructeurs. U gaat dan altijd comfortabel en goed voorbereid de weg op.