advertentie

Ga zeker op weg
bol image

Ga zeker op weg

Met bijna 900 wegenwachten zijn we altijd in de buurt. En bij twijfel bel je voor een onafhankelijk advies.

Bekijk pakketten

advertentie

Autopech voorkomen

Zie, hoor, ruik of voel wat er mis is met uw auto. Uw eigen zintuigen waarschuwen u als er problemen zijn. En bij twijfel belt u gewoon de Wegenwacht.

De waarschuwingslampjes op uw dashboard zijn heel belangrijk. Als zo’n lampje gaat branden kan het zijn dat er iets ernstig mis is met uw auto. De belangrijkste lampjes en hun betekenis zetten we op een rij.

Waarschuwingslampjes

Autopech verhelpen

Voorkom prijzige verrassingen bij APK of onderhoudsbeurt en bespaar op reparaties en onderhoud. We hebben negen nuttige tips

Lees de tips

Uw auto start niet meer of u wilt iemand helpen met een lege accu? Dat is niet zonder risico. Schakel bij voorkeur de Wegenwacht in.

Starthulp geven

Lekke band of zomerbanden wisselen voor winterbanden, en weer terug? Zo vervangt u zelf een wiel, met handige extra tips.

Lekke band en wiel verwisselen

Het controleren van de koelvloeistof is niet zonder gevaar. Schakel bij voorkeur de Wegenwacht in. Gaat u toch zelf aan de slag volg dan de tips.

Oververhitte motor

Kapotte autoverlichting? Zo kunt u een lampje verwisselen. Maar niet bij alle auto's kunt u de verlichting zelf vervangen.

Lampje verwisselen

Als de auto niet start komt dat niet altijd door een lege accu. Ook de sleutel, de transponder of de startonderbreker kan de oorzaak zijn.

Sleutel en alarm

Andere leden bekeken ook

Autofinanciering-200x150.jpg

Auto financieren?

Autofinanciering voor ANWB-leden.

Bekijk
ANWB_WWN_Najaar_anwb_uitgelicht_sales_200x150.jpg

Ga zeker op weg

Met bijna 900 wegen-wachten zijn we altijd in de buurt. En bij twijfel belt u voor een onafhankelijk advies. Al vanaf 55,-

Bekijk de pakketten
Garagist.jpg

Tevreden over uw garage?

Deel je ervaring op ANWB Garagereviews en verdien je laatste garagerekening terug!

Geef ook een review
2015_Mijn Auto Onderhoud 200x150 (2).jpg

Nieuw: Mijn Auto Onderhoud

ANWB is er voor jou. En voor je auto. We hebben nu een makkelijk online bij te houden onderhoudsboekje. Exclusief voor jou, als lid!

Gratis aanmelden