Motorverzekering

De gemiddelde motorrijder bestaat niet. Vandaar dat een standaardverzekering de motorrijder niet past. De ANWB Motorverzekering is een verzekering die past bij uw persoonlijke situatie. U bent 24 uur per dag verzekerd van de hulp van de ANWB Alarmcentrale. Daarnaast profiteert u van een lage premie met de 5% ANWB Ledenkorting en no-claim korting tot wel 80%.

Stel zelf uw motorverzekering samen

De ANWB Motorverzekering biedt optimale zekerheid en veel keuzevrijheid bij het samenstellen van uw polis. U kunt deze zelf samenstellen op uw rijgedrag en zo extra profiteren van een zeer voordelige premie.

Vragen?

ANWB Motorverzekering

7.7

De ANWB Motorverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 7,7.

7.7 van10

(Gebaseerd op 70 reviews)

Meer over deze beoordeling
  • Voordelen
  • Dekking
  • Informatie & Service

Voordelen ANWB Motorverzekering

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Helm, kleding en bagage meeverzekerd
  • Vervangende motor
  • Tot 80% no-claim korting

 

Dekking ANWB Motorverzekering

Wij bieden u met de ANWB Motorverzekering een verzekering met diverse dekkingsmogelijkheden: WA, Beperkt Casco of Volledig Casco. Via onderstaande linkjes ziet u welke risico’s verzekerd zijn. U kunt uw motor verzekeren op de manier zoals u dat wilt.

Dekking motorverzekering

Aanvullende dekkingen motorverzekering

Voordelen ANWB Motorverzekering

Alarmcentrale-autoverzekering.jpg

24/7 hulp Alarmcentrale

Met de ANWB Motorverzekering staat u er nooit alleen voor. Door uw motor bij ons te verzekeren bent u 24 uur per dag verzekerd van de hulp van de ANWB Alarmcentrale.

 

Wilt u overstappen naar een andere verzekering? Dat kan makkelijk en snel via onze overstapservice: bij de ANWB zit u nergens aan vast.

 

Gratis overstappen

U kunt uw motorverzekering uitbreiden met vervangend vervoer. U heeft dan recht op een vervangende motor als de motor niet meer gebruikt kan worden door een verkeersongeval, diefstal of pech.

Wanneer u al jaren schadevrij rijdt, krijgt u korting op uw motorverzekering. Hoe langer schadevrij, hoe hoger uw korting. Dit kan wel oplopen tot 80%.

No-claim korting
Motorkleding

Meeverzekerd

Op uw motorkleding bent u net zo zuinig als op uw motor. Uw helm, motorkleding en bagage is tot
€ 1.000,- gratis meeverzekerd bij de Volledig Casco dekking.  

Winterstopkorting

Winterstopkorting

Niet alle motorrijders rijden het hele jaar door. Met de winterstopkorting is het mogelijk de verzekering in de periode 15 december tot 1 maart stop te zetten met korting op uw premie.

Korting op uw verzekering

Wanneer u meerdere verzekeringen bij de ANWB heeft afgesloten, dan profiteert u van onze aantrekkelijke pakketkorting. Hierbij bent u goed en voordelig verzekerd.

Over ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren, onderdeel van de ANWB, gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Geen standaard verzekeraar, maar degene die u echt helpt als u schade heeft, ook ter plekke. Met onze praktische oplossingen kunt u zo snel mogelijk weer door: op de weg, het water, in uw huis of tijdens uw vakantie.