advertentie

Zakelijke markt

De mogelijkheden voor bedrijven

Het ANWB Test- en Trainingscentrum zet zich, sinds haar oprichting in 1998, in voor verkeersveiligheid en duurzame- en kostenbesparende mobiliteit.  Alle activiteiten die op het centrum plaatsvinden hebben te maken met (duurzame) mobiliteit, rijvaardigheid en verkeersveiligheid.

Voor de zakelijke markt heeft het ANWB Test- en Trainingscentrum proposities ontwikkeld die business case gedreven zijn. Of het nu gaat om kostenbesparing op de totale mobiliteitskosten of om het creëren van meer klantwaarde en loyaliteit door middel van het organiseren van evenementen door het ANWB Test- en Trainingscentrum; alles is mogelijk.

Daar het ANWB Test- en Trainingscentrum uitsluitend werkt met vakbekwame beroepsmensen, beschikt over de modernste, grootste en kwalitatief beste baan van Nederland en alle kennis en ervaring in huis heeft om een kwaliteit product neer te zetten zijn wij een uitstekende partij om uw zakelijke proposities, evenementen en trainingsprogramma’s te laten verzorgen.

Het is hét centrum om educatie en spektakel te combineren.

Experience Events

Wilt u een training op locatie of heeft u een publiekstrekker nodig voor een evenement? op locatie of tijdens een open dag? Het ANWB Test- en Trainingscentrum beschikt over diverse middelen om tijdens zakelijk evenementen in te zetten, zoals een kantel- en/of remsimulator of een mobiele slipmat. Ook organiseren wij bijvoorbeeld relatiedagen en productintroducties.

Experience Events

Total Cost of Mobility

Door een combinatie van offline- (fysiek) en online trainingsprogramma’s wordt rijgedrag zo aangepast op de huidige technieken van auto’s dat het resultaat reductie van brandstofkosten en CO2 uitstoot is en mensen veiliger mobiel zijn.

Total Cost of Mobility

 

Nascholing Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95)

Trainingen voor de sinds 2003 verplichte nascholing Richtlijn Vakbekwaamheid (code 95). Zowel losse modules als een 'Total Solution' meerjarenplan.

Nascholing Richtlijn Vakbekwaamheid

advertentie

Snel naar